Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Kényelem

Adaptív tempomat

Az adaptív tempomat (ACC) biztonságos távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől a kiválasztott sebességen, a motor és a fékek irányításával szükség szerint automatikusan gyorsítja vagy lassítja a járművet. A rendszer a tempomatot és a radaros távolságtartó rendszert kombinálja, és 160 vagy 210 km/h sebességig aktív.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Kényelem

Közlekedési tábla felismerő rendszer

Ez az asszisztens felismeri és az azonosított közlekedési jelzéseket megjeleníti a kormánykerék előtti kijelzőn vagy az infotainment képernyőn. Az elkészült képeken sebességkorlátozó és előzést tiltó táblákat, valamint kiegészítő és korlátozást feloldó jelzéseket keres.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra