Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Biztonság

Sávtartó asszisztens

A sávtartó asszisztens felismeri és vizuális üzenettel jelzi a sáv nem szándékos elhagyását, és korrigáló kormányzást alkalmaz. 65 km/h sebesség felett aktív, feltéve, hogy felismerhető útburkolati jelek vannak az út felületén és az irányjelző nem lett bekapcsolva.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Biztonság

Front Assist

A Front Assist biztonsági rendszer egy várható ütközés esetén figyelmeztet. Amennyiben az ütközés elkerülhetetlen, aktiválja a féket, hogy a baleset minél kisebb következményekkel járjon. Ugyancsak vészfékez, ha egy gyalogos veszélyesen közel próbálja keresztezni az autó útját.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Biztonság

Holttér-figyelő rendszer

A holttér-figyelő rendszer a holttérben lévő járművek figyelésével segít a vezetőnek biztonságosan sávot váltani. A hátsó lökhárító alsó részében elhelyezett két radarérzékelő felügyeli a ŠKODA KAROQ melletti és legfeljebb 20 méterre mögötti területet.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Biztonság

Kiállási asszisztens

Parkolóhelyekről történő kiálláskor a kiállási asszisztens felismeri az oldalirányból közeledő járműveket. Hangjelzés figyelmeztet a közelgő ütközésre, a fékek pedig szükség esetén automatikusan működésbe lépnek.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Biztonság

Közlekedési torlódás asszisztens

Ez a rendszer további biztonságot és kényelmet nyújt a közlekedési dugókban és az araszoló forgalomban. A közlekedési torlódás asszisztens az adaptív tempomattal és a sávtartó asszisztensrendszerrel van összekötve.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra