Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ SCOUT Parkolás

Tolatókamera és parkolási távolság-szabályozó

Pontosan tudni akarja, mi történik autója mögött? A tolatókamera a jármű mögötti terület képét jeleníti meg a fedélzeti kijelzőn, valamint kivetíti az aktuális kormányállás alapján várható kanyarodási ívet. A parkolási távolság-szabályzó pedig az első és hátsó lökhárítóba épített ultrahangos érzékelőkkel figyeli az autó környezetét parkolás közben.

ŠKODA KAROQ SCOUT Parkolás

Park Assist

A Park Assist rendszer a parkolási távolság-szabályzónak köszönhetően automatikusan be tud parkolni a parkoló járművek közé és ki is tud állni onnan - akár párhuzamosan, akár merőlegesen az útra.

ŠKODA KAROQ SCOUT Parkolás

Kiállási asszisztens

Parkolóhelyekről történő kiálláskor a kiállási asszisztens felismeri az oldalirányból közeledő járműveket. Hangjelzés figyelmeztet a közelgő ütközésre. Szükség esetén a fékek automatikusan működésbe lépnek.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra