Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ SCOUT Kényelem

Adaptív tempomat

Az adaptív tempomat (ACC) biztonságos távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől a kiválasztott sebességen, és szükség esetén a motor és fékek irányításával automatikusan gyorsítja vagy lassítja a járművet. A rendszer a tempomatot és a radaros távolságtartó rendszert kombinálja.

ŠKODA KAROQ SCOUT Kényelem

Közlekedési tábla felismerő rendszer

Képfeldolgozó modul futja át az ismert közlekedési táblák szkennelt képeit, és az eredményeket összeveti a navigációs adatokkal. A rendszer feldolgozza a sebességkorlátozó jelzéseket, előzni tilos táblákat és valamennyi kiegészítő instrukciót, valamint a kapcsolódó tiltásfeloldó jelzéseket.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra