Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ SCOUT Biztonság

Sávtartó asszisztens

A kameraalapú rendszer figyeli az úttest felfestéseit és aktív kormányzási beavatkozással segít a járművet a sávban tartani.

ŠKODA KAROQ SCOUT Biztonság

Összkerék-meghajtás

Minden SCOUT modell összkerék-meghajtású. Az intelligens összkerék-meghajtási rendszer teljesen automatikusan működik. Alapesetben az első kereket hajtja az autó és a hátsó kerekeket zökkenőmentesen bevonja szükség esetén. A vezérlőegység folyamatosan kiszámítja a két tengelyre eső forgatónyomaték optimális elosztását, hogy maximális legyen a tapadás és a jármű feletti kontroll.

ŠKODA KAROQ SCOUT Biztonság

Holttér-figyelő rendszer

A holttér-figyelő rendszer a holttérben lévő járművek figyelésével segít a vezetőnek biztonságosan sávot váltani. A hátsó lökhárító alsó részében elhelyezett két radarérzékelő felügyeli a ŠKODA KAROQ melletti és legfeljebb 20 méterre mögötte lévő területet.

ŠKODA KAROQ SCOUT Biztonság

Off-Road

Az Off-Road gomb valamennyi asszisztensrendszert speciális terepbeállításra kapcsolja. Az üzemmód közben a gázpedál kevésbé érzékenyen reagál, az Auto Hold funkció kisegíti a modellt a kényes helyzetekből, a lejtmenet asszisztens pedig apró fékezésekkel állandó sebességet tart meredek lejtőkön történő ereszkedéskor.

ŠKODA KAROQ SCOUT Biztonság

Közlekedési torlódás asszisztens

Ez a rendszer további biztonságot és kényelmet nyújt a közlekedési dugókban és az araszoló forgalomban. A közlekedési torlódás asszisztens az adaptív tempomattal és a sávtartó asszisztensrendszerrel összeköttetésben működik.

ŠKODA KAROQ SCOUT Biztonság

Adaptív lengéscsillapítás

Az opcionális adaptív lengéscsillapítással (DCC) és a menetmód-választó rendszerrel olyan, mintha három autója lenne. Egyetlen gomb megnyomásával a KAROQ SCOUT kényelmes cirkálóból strapabíró terepjáróvá válik.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra