Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA KAMIQ Simply Clever

Beépített esernyőtartó

A eredeti ŠKODA esernyővel felszerelt tároló rekesz a vezető oldali ajtó belsejében található, melyet úgy terveztünk, hogy a víz könnyen eltávozzon belőlük.

ŠKODA KAMIQ Simply Clever

Ajtók védelme

Az oldalsó ajtók nyitásakor a rejtett műanyag lécek kiemelkednek, hogy eltakarják és ezzel védjék az ajtóéleket. A KAMIQ így nem csak magát védi a károsodástól, hanem más autókat is. Tökéletes megoldás a szűk parkolókban. 

ŠKODA KAMIQ Simply Clever

LED zseblámpa

Érkezett már úgy haza, hogy a sötétben nem találta a kulcsait a táskájában? És a zseblámpa a bezárt házban volt? Egyszerű eszközünk ötletes megoldást nyújt problémájára. A ŠKODA KAMIQ opcionálisan egy kivehető LED-zseblámpát tartalmaz a csomagtérben.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra