Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA KAMIQ Connectivity

Amundsen rendszer

Válasszon a legmodernebb információs és szórakoztató rendszerek közül, amelyek 6,5 és 9,2 hüvelyk méretű kijelzőket tartalmaznak. A legmagasabb szintű Amundsen rendszer többek között 3D navigációt, ŠKODA Connectet és gesztusvezérlést kínál.

ŠKODA KAMIQ Connectivity

Infotainment Online

Az információs szolgáltatások segítségével áttekintheti az aktuális forgalmi helyzetet. Amennyiben az autóban található navigációs rendszer, lehetőség nyílik a forgalmi információk frissítésére, az üzemanyagárak, parkolóhelyek, időjárás és más hasznos információk lekérdezésére.

ŠKODA KAMIQ Connectivity

ŠKODA CONNECT APP

A ŠKODA CONNECT alkalmazást telepítheti okostelefonjára, vagy egy okosórára is. A szolgáltatás segítségével többek között ellenőrizheti az utazási adatokat, hogy bezárta-e az összes ablakot vagy lekérdezheti az üzemanyag szintet.

ŠKODA KAMIQ Connectivity

Vészhívás

Ha a légzsákok vezérlőegysége súlyos balesetet jelent, az autó automatikusan vészhívást kezdeményez. Az automatikus vészhívás indításán felül ráadásul az autó pozícióját, az utazás irányát, az utasok számát és az ütközés súlyossági fokozatát is továbbítja a központba. A vezető, illetve az utasok maguk is kezdeményezhetik a vészhívást a vészhívó gomb megnyomásával akkor is, ha egy másik balesetnek tanúi.

ŠKODA KAMIQ Connectivity

Vezeték nélküli SmartLink +

A vezeték nélküli SmartLink+ vezeték nélküli kapcsolatot biztosít az okostelefonja és a beépített Infotainment között Apple Carplay segítségével. Használja a navigációt, hallgasson zenét vagy podcastot a kedvenc alkalmazások segítségével, kezelje a hívásokat, vagy keresse meg autójának részletes adatait a ŠKODA OneApp segítségével.

ŠKODA KAMIQ Connectivity

USB

A hátul utazók is tölteni szeretnék a telefonjukat? A ŠKODA KAMIQ-hoz az első két háttérvilágítással ellátott új USB C-porton felül, még kettő rendelhető a könyöktámasz hátsó oldalára.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra