Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek
24.08.2018

Kiválóan szerepeltek a Skoda által is támogatott Pannon Cycling Team versenyzői a Tour de Hongrie kerékpáros körversenyen

Kiválóan szerepeltek a Skoda által is támogatott Pannon Cycling Team versenyzői a vasárnap befejeződött Tour de Hongrie kerékpáros körversenyen. A csapat az előkelő 6. helyet szerezte meg, és több neves külföldi csapatot is megelőzve a legjobb hazai csapatként zárta a versenyt. A kiváló helyezés a csapat fiatal versenyzőinek kiemelkedő eredményességének volt köszönhető, akik több szakaszon is az élmezőnyben végeztek.

A legjobb eredményt Valter Attila érte el egyéni 15 helyével, és ezzel a legjobb hazai versenyzőnek járó fehér trikót elnyerte. Hasonlóan jól szerepelt a hegyi szakaszok győztesének járó piros trikóért folyó küzdelemben, ahol csak minimális különbséggel szorult összesítésében a második helyre.

Szintén jól szerepel Dina Márton, aki a második legjobb magyar versenyzőként futott célba, az első két helyet tehát Pannonos versenyzők szerezték meg a hazai versenyzők között. A csapatot két Skoda Octavia kísérő autó segítette a verseny alatt. A Skoda nevében is gratulálunk a kiváló eredményekhez!