Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

01.06.2018

ŠKODA Relax bérleti program: új autó egyszerűen

A ŠKODA és a Porsche Lízing elsőként vezette be Magyarországon a Nyugat-Európában és a szomszédos országokban már nagy népszerűségnek örvendő privát bérleti konstrukciót, amivel mindazokat az előnyöket magánemberként vagy egyéni vállalkozóként is élvezheti, melyek eddig csak cégek számára voltak elérhetőek.

A ŠKODA Relax bérleti programmal 3 évig, havi 59.900 Forintért juthat egy 75 lóerős ŠKODA FABIA Ambition 1.0 MPI modellhez. Így egy tervezhető, fix havi bérleti díjért cserébe akár 3 évente új autóba ülhet. A ŠKODA Relax bérleti program tartalmazza az autó használati díját, a kötelező szervizek költségeit, a CASCO, a baleset- és az éves kötelező biztosítást, a forgalomba helyezés díját, egy négyévszakos gumiszettet, valamint MOL üzemanyag-feltöltőkártyát, amely kedvezményes tankolást biztosít a MOL kutakon.

A program legfőbb előnyei, hogy akár 0 Ft kezdő befizetéssel elindítható, nem szükséges hozzá hitelt felvenni, a szerződés kifutásakor semmilyen felelősség, fizetési kötelezettség nem terheli az ügyfelet, sőt, a futamidő végén nem kell autója értékesítésével foglalkoznia, csak újraindítja a programot, és új autóba ülhet.

Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója elmondta, a ŠKODA Relax bérleti program extra felszereltséggel is elérhető, a ŠKODA Relax Plusz programban például nem négyévszakos abroncsot kap, hanem az autóhoz külön téli és nyári abroncsok cseréjét és tárolását is fedezi a program. Hozzátette azt is, a ŠKODA Relax SUV program kereteiben belül már a Karoq és Kodiaq modellek is elérhetők, előbbi havi 109.936, utóbbi havi 152.953 Forintért.