Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

2018-03-23

Sportos és családi autókkal érkezeik a ŠKODA az idei AMTS-re

Négy autót állít ki a ŠKODA az idei AutoMobil és Tuning Show-n (AMTS) a HUNGEXPO-n március 23-25. között. A márka ezúttal három fronton képviselteti magát a budapesti rendezvényen: az SUV tematikus kiállításon az új ŠKODA KAROQ és a ŠKODA KODIAQ lesz megtekinthető, míg a gyári csúcsragadozók elnevezésű szekcióba egy SUPERB SportLine-t és egy OCTAVIA COMBI RS modellt visz a márka.

Ezen kívül a ŠKODA megjelenik, a Közlekedik a család közlekedésbiztonsági vetélkedő standján is, ahol a verseny fődíját, egy ŠKODA RAPID FAMILY személygépkocsit állít ki. Mint ismert, az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság és szakmai támogató partnerei idén is megrendezik a családok autós versenyét a márka támogatásával, amelyre olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező családok nevezhetnek, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes "B" kategóriás vezetői engedéllyel, és 6-17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

A területi versenyeket a fővárosi és a megyei baleset-megelőzési bizottságok bonyolítják le 2018. április 14. és június 9. között, a családi vetélkedő országos döntőjére az ORFK-OBB szervezésében 2018. június 23-24-én kerül sor, ami után a legügyesebb család veheti át az AMTS-en kiállított gépkocsit.