Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

2018-03-05

Genfi Nemzetközi Autószalon 2018: A ŠKODA VISION X tanulmányautó világpremierje, élőben az interneten

A ŠKODA a Genfi Nemzetközi Autószalonon (2018. március 6.-18.) számtalan újdonságot mutat be. A teljesen új fejlesztésű ŠKODA VISION X városi Crossover hibrid tanulmányautó ugyanúgy világpremierjét ünnepli, mint az alaposan átdolgozott ŠKODA FABIA.

A 88. Genfi Nemzetközi Autószalonon bemutatkozó modellek közé tartozik továbbá a ŠKODA KODIAQ LAURIN & KLEMENT. Ez lesz a nagy hagyományokkal rendelkező cseh autógyár kedvelt SUV-modelljének csúcsváltozata. A ŠKODA a sajtókonferenciát, március 6-án, 8 óra 20 perctől, az interneten keresztül élőben közvetíti.

A tizenöt perces sajtókonferenciát, a márka saját internetes platformján, a ŠKODA Storyboard-on keresztül lehet megtekinteni, élő adásban. A média számára lehetőség nyílik egy beágyazó kód segítségével, a saját csatornájukon keresztül sugározni a közvetítést.

Időpont: 2018. március 6., közép-európai idő szerint 8 óra 20perctől.
Élő közvetítés: http://www.skoda-storyboard.com
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=abF62PZ3l10