Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Path 2@2x

07.12.2021

Teljesítsd a Burattino Gyermekotthon védenceinek álmát!

A család pótlása lehetetlen, de mindent meg kell tenni, hogy azok a gyerekek, akiknek ez nem adatott meg, így is biztonságban és örömben éljék életüket. A Burattino Gyermekotthon a biztonságot meg tudja adni a védenceinek, de az álmok teljesítéséhez már segítségre van szükségük. Az itt élő gyerekek nem különböznek azoktól a gyerekektől, akik családjuk körében várják az ünnepeket és levelet írnak a Jézuskának. Legyél Te az, aki meghallhatja őket és teljesíts egyet az álmaik közül.

A karácsony egy csodákkal teli időszak, amikor bármi megtörténhet és a gyerekek csillogó szemmel figyelik, ahogy élő mesévé alakul át a világ. Szeretnénk, hogy azok a gyermekek is megtapasztalhassák a csodák erejét, akik gyermekotthonban élnek. Mi, idén karácsonykor a Burattino Gyermekotthon lakóit lepjük meg egy kirándulással, oda, ahol a csodák laknak, és ajándékgyűjtést szervezünk nekik, hogy megtanulhassák : az igazi csoda az emberekben van.

Szeretnénk az idei karácsonyt a gyermekotthon lakói számára még gazdagabbá tenni, ehhez pedig segítséget kérünk. Természetesen, mint minden kisgyerek, a Burattino védencei is vágynak ajándékokra, és ők is írtak listát a Jézuskának, vagy annak, aki meghallhatja őket. Segíts Te is örömet szerezni nekik és teljesíteni a kívánságaikat, amelyeket listába szedtünk!

Az ajándékokat ŠKODA márkakereskedéseinkben gyűjtjük, így arra kérünk, hogy a számodra legkényelmesebb helyszínre hozd el, azokat az ajándékokat, amiket a gyerekeknek szánsz! A hozzád legközelebb eső márkakereskedést megtalálod weboldalunkon. A gyűjtés és a kampány december 1-től 23-ig tart, amelyről további részleteket megtudhatsz www.skoda.hu/karacsony oldalunkon.

Ha pedig nem tudsz tárgyi adománnyal segíteni, látogasd meg a Burattino weboldalát és tudd meg, hogyan támogathatod még őket! Az adománygyűjtés mellett élménnyel is szeretnénk megajándékozni a gyerekeket, így december 14-én a Csodák Palotájába visszük a gyerekeket, hogy eltölthessenek egy izgalmas napot együtt, a csodák társaságában! Ha szeretnéd követni a kampányt és a gyerekek napját figyeld Facebook oldalunkat.