Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Path 2@2x

12.05.2021

ŠKODA-s programok várnak a Tour de Hongrie idei befutóján

A 2021-es Tour de Hongrie kerékpárverseny különleges lesz, hiszen sok év után újra a fővárosban, a Hősök terén rendezik az utolsó szakaszt. Ebből az alkalomból az eseményt támogató ŠKODA is kitelepül majd a helyszínre.

Aki szeretne szurkolni az izgalmakban bővelkedő hazai kerékpárversenyen, az feltétlenül látogasson ki a helyszínre május 16-án! Itt együtt üdvözölhetjük majd a célba érő versenyzőket és számos egyéb program is várja az eseményre kilátogató nézőket. Az embert próbáló öt nap ünnepélyes zárásaként a ŠKODA meglepetésprogramot szervez a kilátogató kerékpárrajongóknak és nézőknek.

A Hősök terén kiállítanak majd egy ENYAQ iV modellt, ami a gyár új, teljesen elektromos SUV autója. Az akár 510 kilométer hatótávolságú villanyautót megnézhetik és bele is ülhetnek az érdeklődők. Az esemény nem véletlen: a ŠKODA ENYAQ iV lesz idén a versenybírói jármű is a Tour de Hongrie-n, így rögtön igen kemény körülmények között bizonyíthat a típus.

Azt kevesebben tudják, hogy a ŠKODA cég 1895-ös indulásakor még csupán kerékpárokat gyártott. Ezek a biciklik kimagasló minőségükkel megelőzték a korabeli kétkerekűeket. A hagyomány nem múlt el nyomtalanul, hiszen az autógyártás mellett ma is rendelkeznek egy igen széles termékpalettával saját gyártású kerékpárokból. A rendezvényen megtekinthetőek lesznek ezek a ŠKODA kerékpárok is.

Aki tervezi, hogy kilátogat a Tour de Hongrie befutójára, az semmiképp ne hagyja ki a ŠKODA programjait. Részletes információkért látogassatok el a https://www.welovecycling.com/hu/ oldalra.