Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Path 2@2x

30.11.2020

A tökéletes SCALA már Magyarországon van: elindult a ŠKODA SCALA Perfect értékesítése

Különleges ajánlatot kínál a ŠKODA a hazai vásárlóknak, ugyanis most Porsche Bónusz finanszírozással már akár 5 686 000 Ft*-tól elérhető a ŠKODA SCALA Perfect, a márka kompakt modelljének legújabb akciós modellje, amely különleges felszereltségével nagyszerű ajánlatnak számít a magyar piacon. A SCALA Perfect modell az Ambition felszereltségre épül, de azon felül tartalmaz még multifunkciós bőr kormánykereket és fűthető első üléseket. Ugyanakkor most a ŠKODA SCALA Perfect modellként kedvezőbb áron érhető el, mint a normál Ambition felszereltségű változat, amelynek egyébként 6 850 930 Ft-tól indul az ajánlott fogyasztói ára.  Magasabb felszereltség, alacsonyabb áron.

A SCALA dizájnját tekintve sem lehet ok a panaszra: orrészének ékköve, a tompított LED fényszóró biztosítja az egyedi megjelenést, teljesen újragondolt, markáns hűtőrácsa pedig vonzza a tekinteteket az utakon. Perfect felszereltségben pedig a 16" könnyűfém keréktárcsák is hozzájárulnak ahhoz, hogy nehéz legyen szem elől téveszteni a SCALA-t. Új dizájnnyelv, vezetői asszisztens rendszerek, stílus, praktikum és hatékonyság jellemzi a modellt.

*A ŠKODA SCALA Perfect modell indulóára: 6.185.450 Ft (motorizáltság: 1.0 TSI 110LE). A kedvezményes ár Porsche Bónusz finanszírozással érhető el.