Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
29.09.2020

A kerékpárosok támogatójaként a Tour de Hongrie-n

 

Valter Attila mesébe illő győzelme tette emlékezetessé a 41. alkalommal megrendezett magyar világversenyt, mi pedig büszkék vagyunk arra, hogy támogatóként részt vehettünk az izgalmas küzdelemben.

A ŠKODA autói kísérték végig az öt napos versenyen a 119 kerékpárost: az útvonal Esztergomból indult és a Kékestetőn ért véget. A rajtnál a már megszokott hangulat és látvány várta a versenyzőket és a nézőket, a korábbi évekhez hasonlóan mi is jelen voltunk a bazilika előtti standok között.

Több mint 120 évvel ezelőtt márkánk kerékpárgyártó vállalatként született meg. Bár azóta rengeteg változáson és fejlődésen mentünk keresztül, nem felejtjük el, honnan indultunk: így lettünk a Tour de Hongrie támogatói és ezért építettük fel a We Love Cycling kerékpáros közösségét. A versenyen mindkét márka jelen volt, más-más szerepekben: a ŠKODA, autóival megbízható társként a versenyzők számára, a zöld mez szponzoraként a szervezőket támogatva és izgalmas játékokkal a nézők szórakoztatására állított standot, a We Love Cycling pedig a hobbikerékpárosok és a fenntartható biciklizés szolgálatában tartott előadást. 

Valter Attila győzelme megkoronázta az izgalmas versenyt: 15 év óta először vihette haza magyar kerékpáros a bajnoki címet jelző sárga trikót. A második legrangosabb zöld trikó a gyorsasági pontverseny legjobbjának jár, így idén Jakub Mareczko nyerte el. Eddig legtöbbször a szlovák Peter Sagan viselte a zöld mezt, összesen hétszer.

Már ki is hirdették a jövő évi Tour de Hongrie időpontját: május 12 és 16 között a tervek szerint Budapestre is ellátogat a mezőny. Mi biztosan ott leszünk!