Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Path 2@2x

RELAX BÉRLETI PROGRAM

k

RELAX BÉRLETI PROGRAM

Egy új autó sok örömmel jár - és lássuk be - számos kötöttséggel, teendővel és költséggel. Milyen biztosítást kössek? Melyik a legkedvezőbb kötelező? Érdemes CASCO-t kötnöm? Ha valami elromlik, érteni fogom, mi a gond?  Milyen extra kiadásokkal kell számolnom?

Ezekre a problémákra kínálunk most Önnek egy egyedülálló megoldást már akár havi 79 900 forinttól és akár 0 forint kezdő befizetéssel. Most egy tervezhető, fix havi bérleti díjért cserébe új autóba ülhet, és soha többé nem kell olyan dolgokkal foglalkozni, amelyekre nincs ideje, amelyekhez nincs kedve, vagy amik egyszerűen csak nem érdeklik.

Mit tartalmaz a ŠKODA Relax Bérleti Program havi díja?

  • Az autó használatát
  • Szerviz csomagot (kötelező szervizek, kopó-forgó alkatrészek cseréje)
  • Kötelező biztosítást
  • A forgalomba helyezés díját
  • Teljes körű Porsche CASCO-t
  • UNIQA balesetbiztosítást
  • 4 évszakos gumiabroncsokat

A programban jelenleg elérhető modellünk: ŠKODA FABIA 1.0 MPI/60 LE Ambition


Választható futamidők és futásteljesítmények:

  • 36 hónap: 10 000 km és 15 000 km
  • 48 hónap: 10 000 km

A feltüntetett bérleti díj a ŠKODA FABIA Ambition 1.0 MPI/60LE modellre vonatkozik 48 hónapos futamidő és 10 000 km-es éves futásteljesítmény esetén. A bérleti díj tartalmazza az autó használatának díját, valamint a kötelező biztosítást, a szervizcsomagot, a teljes körű Porsche CASCO-t, az Uniqa baleset-biztosítást és a forgalomba helyezés díját. A 0% vagy 0 Ft önerő bonitásvizsgálat függvénye. A részletekről és finanszírozásról érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseinkben. A privát bérlet akcióban részt vevő márkakereskedések listája elérhető a relax.skoda.hu oldalon. Az akció 2020.03.31-ig vagy legfeljebb az importőri készlet erejéig érvényes. A kép illusztráció.