Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

Privát Bérlet

ŠKODA PRIVÁT BÉRLETI PROGRAM

A ŠKODA elsőként vezette be Magyarországon a Nyugat-Európában és a szomszédos országokban már nagy népszerűségnek örvendő privát bérlet konstrukciót, amivel mindazokat az előnyöket magánemberként is élvezheti, amelyek eddig csak cégek számára voltak elérhetőek.

Most akár 0 forint kezdő befizetéssel, egy tervezhető, fix havi bérleti díjért cserébe akár 3 évente új autóba ülhet, hiszen a bérleti díj - az üzemanyagon kívül - tartalmaz minden olyan költséget, mely a gépjármű forgalomba helyezéséhez és fenntartásához szükséges.

A privát bérleti konstrukció háromféle csomagban áll rendelkezésére, így biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet.

ŠKODA Relax Bérleti Program

ŠKODA FABIA már akár havi 79 900 forinttól.

ŠKODA Relax Plusz Bérleti Program

ŠKODA SCALA már akár havi 99 895 forinttól.

ŠKODA OCTAVIA már akár havi 115 904 forinttól.

ŠKODA SUPERB már akár havi 177 422 forinttól.

ŠKODA Relax SUV Bérleti Program

ŠKODA KAMIQ már akár havi 111 940 forinttól.

ŠKODA KAROQ már akár havi 122 180 forinttól.

ŠKODA KODIAQ már akár havi 174 815 forinttól.

A PRIVÁT BÉRLET ELŐNYEI

  • Évekig tartó gondtalanság, hiszen a havi díjon kívül, csak a tankolással kell foglalkoznia
  • 3-4 évente újraindítható konstrukció
  • Akár 0 forint kezdő befizetéstől elérhető
  • Nem szükséges megtakarítás
  • Nincsenek extra költségek
  • Nem kell az autó értékvesztésével és újraértékesítésével foglalkoznia
  • Nincs tulajdonosi kockázat és a felelősség
  • Nincs hitelfelvétel
  • Egyszerűsített bonitásvizsgálat
  • Nincs tulajdonszerzés

ŠKODA Privát Bérlet

Minden élethelyzetben mérlegelni kell, hogy mire költjük a pénzünket. Egy új autó vásárlása sokszor háttérbe szorul, mert az önerő, a törlesztő részlet és egyéb költségek (biztosítások, szerviz, forgalomba helyezés, csak hogy néhányat említsünk) nem várt nehézségek elé állíthatják, és akkor még nem is beszéltünk a használtautó-vásárlással járó be nem kalkulálható kockázatokról.

Ezekre a problémákra kínálunk most Önnek egy egyedülálló megoldást.

 A ŠKODA elsőként vezeti be Magyarországon, a Nyugat Európában és a szomszédos országokban már nagy népszerűségnek örvendő privát bérlet konstrukciót, amivel mindazokat az előnyöket magánemberként is élvezheti, amelyek eddig csak cégek számára voltak elérhetőek.

Most egy tervezhető, fix havi bérleti díjért cserébe akár 3 évente új autóba ülhet. 

Önnek semmi más dolga nem lesz, csak élvezni a vezetést!

A feltüntetett 79 900 Ft-os havi bérleti díj a ŠKODA FABIA Ambition 1.0 TSI/95LE modellre vonatkozik 48 hónapos futamidő és 10 000 km-es éves futásteljesítmény esetén. A bérleti díj tartalmazza az autó használatának díját, valamint a kötelező biztosítást, a szervizcsomagot, a teljes körű Porsche CASCO-t, az Uniqa baleset-biztosítást és a forgalomba helyezés díját. A 0% vagy 0 Ft önerő bonitásvizsgálat függvénye. A részletekről és finanszírozásról érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseinkben. Az akció 2020.03.31.-ig érvényes. A képek illusztrációk.