Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA FABIA Infotainment

Blues Rádio

A Blues audio rendszer egy 12 memóriahelyes rádióval, SD memóriakártya foglalattal és USB-csatlakozóval rendelkezik.

ŠKODA FABIA Infotainment

SWING és SWING Plus Rádió

Legyen az gyermekdal, pop, rock vagy klasszikus zene, a Swing audio rendszer a hosszú utakat is lerövidíti minden utas számára. Rádióval, 18 memóriahellyel, kettős antennával, SD memóriakártya foglalattal valamint USB-csatlakozóval van felszerelve.

ŠKODA FABIA Infotainment

Amundsen Navigáció

A 6,5" átmérőjű érintőképernyős kijelzőn vezérelhető Amundsen navigációs rendszer. Kesztyűtartóban kialakított SD-kártya aljzattal, Bluetooth-funkcióval, USB csatlakozóval és Škoda Surround hangzással érkezik. A készülékekkel az autó menüje is vezérelhető. Az Amundsen rendszerhez a térképek SD kártyán találhatók.

ŠKODA FABIA Infotainment

ŠKODA Surround

Koncertterem az autóban? A vezető hangrendszergyártóval közösen kifejlesztett, hat hangszóróból álló ŠKODA Surround hangrendszerrel ez is lehetséges. Külön szoftverrel két virtuális hangszóró is üzemeltethető, elöl és hátul. A rendszer emellett virtuális, ám annál meggyőzőbb mélynyomót is létrehoz. .

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra