Modellek

ŠKODA FABIA Infotainment

Blues Rádio

A Blues audio rendszer egy 12 memóriahelyes rádióval és egy SD memóriakártya foglalattal rendelkezik. Az AUX- és USB-csatlakozó a középkonzolon található.

ŠKODA FABIA Infotainment

Swing Rádió

Legyen az gyermekdal, pop, rock vagy klasszikus zene, a Swing audio rendszer a hosszú utakat is lerövidíti minden utas számára. Rádióval, 18 memóriahellyel, kettős antennával, SD memóriakártya foglalattal és AUX-, valamint USB-csatlakozóval van felszerelve.

ŠKODA FABIA Infotainment

Bolero rádió

Fejlett menürendszert és funkciókat, valamint jól használható, precíz érintésvezérlést kínál. Az autóval kapcsolatos beállítások is a rádió kijelzőjén keresztül érhetők el.

ŠKODA FABIA Infotainment

Amundsen Navigáció

A 6,5" átmérőjű érintőképernyős kijelzőn vezérelhető Amundsen navigációs rendszer és a Bolero rádió USB/Aux-in bemeneti csatlakozóval, a kesztyűtartóban kialakított SD-kártya aljzattal, Bluetooth-funkcióval és Škoda Surround hangzással érkezik. A készülékekkel az autó menüje is vezérelhető. Az Amundsen rendszerhez a térképek SD kártyán találhatók.

ŠKODA FABIA Infotainment

ŠKODA Surround

Koncertterem az autóban? A vezető hangrendszergyártóval közösen kifejlesztett, hat hangszóróból álló ŠKODA Surround hangrendszerrel ez is lehetséges. Külön szoftverrel két virtuális hangszóró is üzemeltethető, elöl és hátul. A rendszer emellett virtuális, ám annál meggyőzőbb mélynyomót is létrehoz. .

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés