Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA FABIA Asszisztens rendszerek

Kiállási asszisztens

Parkolóhelyről való kitolatáskor a hátsó érzékelők figyelik a keresztirányú forgalmat, a gépjármű szükség esetén audióvizuális jelzést ad a sofőrnek.

ŠKODA FABIA Asszisztens rendszerek

Front Assist

Egy további őrangyal a fedélzeten a Front Assist a városi vészfékfunkcióval. Ez oly módon segít, hogy figyeli a jármű előtti eseményeket és figyelmeztet a fenyegető veszélyekre. Ezenkívül önműködően képes fékezni, hogy csökkentse a baleset hatásait vagy akár meg is akadályozza a balesetet.

ŠKODA FABIA Asszisztens rendszerek

Holttér-figyelő rendszer

Ha a rendszer az autó közelében lévő vagy hátulról érkező járművet észlel, az oldalsó visszapillantó tükrön egy LED piktogram villan fel, amely figyelmezeti a sofőrt.

ŠKODA FABIA Asszisztens rendszerek

Fáradságérzékelő

Élénkítő: a fáradtságérzékelő kiértékeli a kormánykerék érzékelőinek adatait, hogy felismerje a vezető olyan viselkedésmódjait, amelyek fáradtságra utalnak. Ha fáradtságot észlel, a Maxi-DOT kijelző vizuális jelzéssel szólítja fel a vezetőt, hogy tartson szünetet.

ŠKODA FABIA Asszisztens rendszerek

Speedlimiter

A FABIA egy sebességkorlátozóval van felszerelve. Amint az elnevezése is utal rá, a sebességkorlátozó nem engedi a beállított sebességnél gyorsabban haladni a vezetőt.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra