Modellek

ŠKODA FABIA Asszisztens rendszerek

Front Assist

Egy további őrangyal a fedélzeten a Front Assist a városi vészfékfunkcióval. Ez oly módon segít, hogy figyeli a jármű előtti eseményeket és figyelmeztet a fenyegető veszélyekre. Ezenkívül önműködően képes fékezni, hogy csökkentse a baleset hatásait vagy akár meg is akadályozza a balesetet.

ŠKODA FABIA Asszisztens rendszerek

Fáradságérzékelő

Élénkítő: a fáradtságérzékelő kiértékeli a kormánykerék érzékelőinek adatait, hogy felismerje a vezető olyan viselkedésmódjait, amelyek fáradtságra utalnak. Ha fáradtságot észlel, a Maxi-DOT kijelző vizuális jelzéssel szólítja fel a vezetőt, hogy tartson szünetet.

ŠKODA FABIA Asszisztens rendszerek

Elektronikus menetstabilizáló

Az elektronikus menetstabilizáló az olyan kritikus helyzetek megoldásában segít, amikor a jármű megcsúszik. A rendszer az eddigieknél még kiérleltebb, mivel szériafelszereltségként XDS+ elektronikus differenciálzár-hatású funkcióval rendelkezik. Az XDS+ célzott fékezési beavatkozása a kanyar belső oldalán haladó első kerékre javítja a jármű stabilitását gyors kanyarmenetekben és sportosabb vezetésmódot tesz lehetővé. Ezenkívül az új ütközés utáni automatikus fékaktiválásnak köszönhetően vészhelyzetben automatikusan beavatkozik a technika, hogy ütközés után elkerülje az ellenőrizetlen megcsúszást.

ŠKODA FABIA Asszisztens rendszerek

Speedlimiter

A FABIA egy sebességkorlátozóval van felszerelve. Amint az elnevezése is utal rá, a sebességkorlátozó nem engedi a beállított sebességnél gyorsabban haladni a vezetőt.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés