Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA FABIA Komfort

Tolatókamera

Válasszon tolatókamerát FABIA modelljéhez, és parkoljon egyszerűen. A kamera az autó mögötti teret figyeli, és az autó szélessége alapján adja meg a sávokat.

ŠKODA FABIA Komfort

Parkoló radar

A FABIA kiváló manőverezhetősége nagyon egyszerűvé teszi a beparkolást. Ezen túlmenően igénybe vehető a hátsó és első lökhárítóba beépített és az esetleges akadályok távolságát ellenőrző parkolásérzékelők segítsége.

ŠKODA FABIA Komfort

Járműbeállítás

A Bolero és Swing Infotainment rendszerek "Autó" menüjében a FABIA meghatározott funkciói, pl. az asszisztensek és a fény- vagy parkolásérzékelők állíthatók be.

ŠKODA FABIA Komfort

Tempomat

A tempomat nem csupán egy adott sebesség tartását teszi lehetővé, hanem a pedálok nélküli gyorsítást és lassítást is. Ez a funkció a tempomat oldalán lévő gombbal kapcsolható ki és be.

ŠKODA FABIA Komfort

Fény- és esőérzékelő

Az eső vagy a szürkület sem számít. A FABIA belső tükrének talpához egy esőérzékelő szerelhető fel, amely automatikusan aktiválja az ablaktörlőt és beállítja a sebességét. A fényérzékelő automatikusan bekapcsolja a világítást, ha a környezet fényereje egy meghatározott érték alá esik (például alagútban vagy szürkületkor).

ŠKODA FABIA Komfort

KESSY KEY

Az ajtók nyitása és zárása, a motor indítása és leállítása - mindez a kulcs keresgélése nélkül? A KESSY ilyen komfortot kínál. Egyszerűen húzza meg az ajtókilincset (vagy nyomja meg a csomagtérajtó gombját) és a jármű automatikusan kinyílik. A jármű egyszerűen gombnyomással indítható. A gomb a kormányoszloptól jobbra található.

ŠKODA FABIA Komfort

Climatronic klímaberendezés

A Climatronic klímaberendezéssel beállítható a kívánt utastér-hőmérséklet, melynek értéke érzékelők és elektronikus vezérlés segítségével tartható.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra