Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA FABIA Biztonság

Az öt csillagos FABIA

A FABIA az Euro NCAP törésteszten elsősorban innovatív asszisztens rendszereivel tett mély benyomást. A hat légzsák és más biztonsági részletek mellett ezek gondoskodnak arról, hogy mindig gondtalan legyen az utazás.

ŠKODA FABIA Biztonság

Front Assistant

Ez a rendszer az első lökhárítóba épített radar jelei alapján a Maxi DOT kijelzőn hang- és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt a küszöbön álló ütközésre. Ha a járművezető nem reagál, az ütközés mérséklése érdekében a rendszer lefékezi az autót.

 

ŠKODA FABIA Biztonság

Nem bízzuk a szerencsére

A FABIA-ban hat légzsák, köztük fejlégzsák, első légzsák és első oldallégzsák gondoskodik a járművezető és az utasok biztonságáról.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra