Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA FABIA MONTE CARLO Kényelem

Esőérzékelő

Az eső vagy a szürkület sem számít. A FABIA belső tükrének talpához egy esőérzékelő szerelhető fel, amely automatikusan aktiválja az ablaktörlőt és beállítja a sebességét. A fényérzékelő automatikusan bekapcsolja a világítást, ha a környezet fényereje egy meghatározott érték alá esik (például alagútban vagy szürkületkor).

ŠKODA FABIA MONTE CARLO Kényelem

Klímaberendezés

Az elektronikus légkondícionálás nem csupán a forró nyári hónapokban használható. Nedvességérzékelőjével egész évben maximális kényelmet biztosít, még a bepárásodott szélvédőt is megtisztítja.

ŠKODA FABIA MONTE CARLO Kényelem

KESSY KEY

Az ajtók nyitása és zárása, a motor indítása és leállítása - mindez a kulcs keresgélése nélkül? A KESSY ilyen komfortot kínál. Egyszerűen húzza meg az ajtókilincset (vagy nyomja meg a csomagtérajtó gombját) és a jármű automatikusan kinyílik. A jármű egyszerűen gombnyomással indítható. A gomb a kormányoszloptól jobbra található.

ŠKODA FABIA MONTE CARLO Kényelem

SunSet

A sötétebb színezésű hátsó Sunset üvegfelületek védik a hátul ülőket a napsugárzástól, s egyúttal a magánszféra kellemes érzését is biztosítják.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra