Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA FABIA MONTE CARLO Dizájn

Panoráma üvegtető

Fekete a feketében - az első spoiler, a hátsó diffúzor és a könnyűfém keréktárcsák gondoskodnak a FABIA MONTE CARLO vonzó kisugárzásáról. A színezett biztonsági üvegből készült egyrészes panoráma üvegtető kihangsúlyozza a sportos megjelenést. Ehhez jól illik a B-oszloptól hátrafelé sötétített üvegezés.

ŠKODA FABIA MONTE CARLO Dizájn

Hátsó nézet

A Monte Carlo jellegzetes elemei, mint pl. a nagy, fekete panoráma üvegtető, a fekete hűtőrács, a fekete könnyűfém keréktárcsák és a fekete külső tükör tovább erősítik a FABIA dinamikus dizájnját.

ŠKODA FABIA MONTE CARLO Dizájn

Tágasság

Foglaljon helyet és élvezze a kényelmet. A ŠKODA Fabia és Fabia Combi óriási helyet kínál az utasoknak és csomagjaiknak. Az utastér és a csomagtér is egy kicsit hosszabb és szélesebb, valamint a vezetőnek és az első utasnak is több hely jut. A csomagtér kapacitása 330 liter, ami a legnagyobb a szegmensben.

 

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra