Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

MEGÚJULT FABIA. A következő fejezet.

A következő fejezet nem egyik pillanatról a másikra jön el. Kemény kihívásokat kell teljesítenünk, fejlődnünk kell hozzá, meg kell érnünk rá. És amikor végig jártuk az utat, tudni fogjuk, hogy végre megérkeztünk. Pont úgy, ahogy a megújult ŠKODA FABIA modelljeinél. Ha egy komoly, megbízható autót akar választani, a megújult FABIA Önnek készült - kívül és belül is újratervezve, kibővítve. Az eddig csak magasabb kategóriákban elérhető biztonsági asszisztensekkel vigyáz Önre és szeretteire. És bár a FABIA kompakt méretei ideálissá teszik a városi autózásra, elég tágas ahhoz, hogy az utasokat és csomagjaikat is kényelmesen elszállítsa.

Megújult FABIA. A következő fejezet.

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor ráébred arra: véget ért a vadság korszaka, itt az ideje komolyra fordítani a dolgokat. Hogy egy biztonságos autót szeretne vezetni, amiben a legmodernebb asszisztensek ügyelnek arra, hogy ő és az utasai is jó kezekben legyenek. Egy olyan modellt, ami a lehető legmagasabb, 5 csillagos értékelést kapja a világ legszigorúbb töréstesztjén. Akkor ne keress tovább! A megújult Fabiát pont ilyenre terveztük. Ismerd meg közelebbről!

BIZTONSÁG

Holttér-figyelő rendszer

A megújult FABIA modelled már holttér-figyelő rendszerrel is felszerelheted. Az asszisztens észreveszi a holttérből érkező járműveket, ügyelve a biztonságotokra sávváltás közben. Ha a szenzorok veszélyt észlelnek, az oldalsó visszapillantó tükrön egy LED piktogram tűnik fel - ami villogva figyelmeztet, ha bekapcsolod az irányjelzőt azon az oldalon, ahol a közeledő járművet észlelte.

Kiállási asszisztens Light

Ez az asszisztens akkor lesz nagy segítség, ha épp egy parkolóhelyről tolatsz ki.  Az érzékelők pásztázzák és felismerik az oldalról közeledő járműveket. Ha szükséges, egy hangjelzés figyelmeztet a közelgő veszélyre, hogy időben reagálhass rá. A kiállási asszisztens light a holttér-figyelő rendszer részét képezi.

Front Assist prediktív gyalogosvédelemmel

A Front Assist őrangyalként óv a ráfutásos balesetektől. Ha túl gyorsan közelítesz egy járműhöz, a rendszer hang- és vizuális riasztási rendszerének köszönhetően figyelmeztetni tud az ütközés veszélyére. Különösen kritikus helyzetekben az asszisztens automatikusan sebességoptimalizált fékezésbe kezd (ha szükséges, akár a teljes leállásig). A prediktív gyalogosvédelem pedig segít megakadályozni a gázolásos baleseteket, illetve minimalizálja a becsapódás erejét, amennyiben elkerülhetetlen az ütközés.

Távolsági fényszóró szabályozás

A felfrissített FABIA modell távolsági fényszóró asszisztensével egy dologgal kevesebbre kell figyelned vezetés közben: a rendszer automatikusan ki- és bekapcsolja a reflektorokat az aktuális forgalmi helyzetnek megfelelően.

TÁGASSÁG

Panorámatető

A megújult FABIA modellben kényelmesen elférnek az utasaid és még a csomagjaiknak is marad elég hely! A belső tér kellemesen széles, egy panorámatetővel kiegészülve pedig a határ a csillagos ég. Neked nincs más dolgod, csak hátradőlni az ülésbe, kényelembe helyezni magad és beindítani a motort!

Belső tér

A FABIA frissítésével számos fontos fejlesztés került be a tágas és hangulatos belső térbe, hogy megkönnyítse az új fejezet utazásait. Ezek közé tartozik a műszerfal új kialakítása, a műszerfal díszítésének szélesebb választéka, az első ajtó és a kartámasz varrásának újragondolása, valamint az automata ablakemelő funkcióval ellátott elektromos ablakok.

Csomagtér

A megújult FABIA modellt a ŠKODA praktikus és leleményes megoldásaival pakoltuk tele. A kiemelkedő méretű 330 literes csomagtartó kapacitás akár 1150 literre is növelhető a hátsó ülés lehajtásával.

PRAKTIKUM

Táskaakasztó kampó

Az egész délelőttödet gondos bevásárlással töltötted és most már csak haza kell juttatni a szállítmányt. Az igazi kihívás az, hogy mindezt anélkül hajtsd végre, hogy minden a feje tetejére állna. Nyisd ki a Škodád csomagtartóját, akaszd fel a bevásárló táskáidat az erre kialakított akasztókra és már teljesítetted is a küldetést.

Esernyő

Az utasülés alatt található az eredeti ŠKODA esernyőt tartalmazó doboz.

Hulladéktároló

Az első ajtókban található egy tágas tároló a 1,5 literes palackokhoz. Ide tehető a kiszedhető hulladékgyűjtő is.

Napszemüvegtartó

 A belső térben mindennek megvan a helye. Napszemüvegünket a belső visszapillantó tükör felett kialakított tartóban tárolhatjuk.

Fiatal, sokoldalú és dinamikus

Fiatal, sokoldalú és dinamikus

Fiatal, sokoldalú és dinamikus

Fiatal, sokoldalú és dinamikus

Fiatal, sokoldalú és dinamikus

Fiatal, sokoldalú és dinamikus

Fiatal, sokoldalú és dinamikus

Fiatal, sokoldalú és dinamikus

Fiatal, sokoldalú és dinamikus

Fiatal, sokoldalú és dinamikus