Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA FABIA COMBI Connectivity

SmartLink

A SmartLink+ rendszer segítségével az autó infotainment rendszere biztonságos menet közbeni telefonhasználatot tesz lehetővé. Ezenfelül az összes telepített, igazoltan járműbiztos alkalmazás kompatibilis a MirrorLink rendszerrel. A SmartLink+ rendszernek SmartGate funkciója is van. Ennek segítségével az okostelefon WiFi kapcsolaton keresztül az autóhoz csatlakoztatható, és így olyan hasznos menetadatok férhetők hozzá, mint a fogyasztás, a menetdinamika vagy a szervizinformációk.

ŠKODA FABIA COMBI Connectivity

SmartGate

Csak mert kiszálltunk, nem kell magunk mögött hagynunk az autót: a SmartGate rendszer lehetővé teszi Bluetooth kapcsolat létrehozását az okostelefon és az autó között, és ezen keresztül érdekes adatok - pl. üzemanyag-fogyasztás, vezetési dinamika, szerviz adatok - lekérését.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra