Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA FABIA COMBI Infotainment

Blues Rádió

A Blues audio rendszer egy 12 memóriahelyes rádióval és egy SD memóriakártya foglalattal rendelkezik. Az AUX- és USB-csatlakozó a középkonzolon található.

ŠKODA FABIA COMBI Infotainment

Swing Rádió

Legyen az gyermekdal, pop, rock vagy klasszikus zene, a Swing audio rendszer a hosszú utakat is lerövidíti minden utas számára. Rádióval, 18 memóriahellyel, kettős antennával, SD memóriakártya foglalattal és AUX-, valamint USB-csatlakozóval van felszerelve.

ŠKODA FABIA COMBI Infotainment

Bolero Rádió

A 6,5" átmérőjű érintőképernyős kijelzőn vezérelhető Amundsen navigációs rendszer (a fényképen ez látható) és a Bolero rádió USB/Aux-in bemeneti csatlakozóval, a kesztyűtartóban kialakított SD-kártya aljzattal, Bluetooth-funkcióval és ŠKODA Surround hangzással érkezik. A készülékekkel az autó menüje is vezérelhető. Az Amundsen rendszerhez a térképek SD kártyán találhatók. A SmartLink+ és a DAB (digitális rádióvétel) opcionális felszereltség

ŠKODA FABIA COMBI Infotainment

ŠKODA Surround

Változtassa autóját koncertteremmé. Az egyik vezető audiomárkával közösen kifejlesztett ŠKODA Surround hangrendszerben hat hangszóró van. A speciális szoftverrel további két virtuális hangszóró működtethető elöl és hátul. A rendszer emellett egy egyszerre virtuális és nagy teljesítményű mélysugárzó hangszórót is ki tud alakítani.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra