Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA FABIA COMBI Asszisztens rendszerek

Front Assist

Egy további őrangyal a fedélzeten a Front Assist a városi vészfékfunkcióval. Ez oly módon segít, hogy figyeli a jármű előtti eseményeket és figyelmeztet a fenyegető veszélyekre. Ezenkívül önműködően képes fékezni, hogy csökkentse a baleset hatásait vagy akár meg is akadályozza a balesetet.

ŠKODA FABIA COMBI Asszisztens rendszerek

Fáradságérzékelő

Élénkítő: a fáradtságérzékelő kiértékeli a kormánykerék érzékelőinek adatait, hogy felismerje a vezető olyan viselkedésmódjait, amelyek fáradtságra utalnak. Ha fáradtságot észlel, a Maxi-DOT kijelző vizuális jelzéssel szólítja fel a vezetőt, hogy tartson szünetet.

ŠKODA FABIA COMBI Asszisztens rendszerek

Elektronikus menetstabilizáló

Az elektronikus menetstabilizáló az olyan kritikus helyzetek megoldásában segít, amikor a jármű megcsúszik. A rendszer az eddigieknél még kiérleltebb, mivel szériafelszereltségként XDS+ elektronikus differenciálzár-hatású funkcióval rendelkezik. Az XDS+ célzott fékezési beavatkozása a kanyar belső oldalán haladó első kerékre javítja a jármű stabilitását gyors kanyarmenetekben és sportosabb vezetésmódot tesz lehetővé. Ezenkívül az új ütközés utáni automatikus fékaktiválásnak köszönhetően vészhelyzetben automatikusan beavatkozik a technika, hogy ütközés után elkerülje az ellenőrizetlen megcsúszást.

ŠKODA FABIA COMBI Asszisztens rendszerek

Adaptív tempomat

Az alapvető sebességtartáson túl az első lökhárító radarját használó adaptív tempomat biztonságos távolságot tart az Ön előtt haladó járművektől.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra