Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA FABIA COMBI Kényelem

Tolatókamera

Válasszon tolatókamerát Fabiájához, és parkoljon egyszerűen. A kamera az autó mögötti teret figyeli, és az autó szélessége alapján adja meg a sávokat.

ŠKODA FABIA COMBI Kényelem

Parkoló radar

Az első és hátsó parkolóradarok segítségével, melyek vizuálisan és hangjelzéssel is jelzik a különböző tárgyaktól való távolságot, gyerekjáték a parkolás.

ŠKODA FABIA COMBI Kényelem

Tempomat

A tempomat nem engedi, hogy az autó túllépje a sebességhatárt. Biztonsági okokból természetesen egy hirtelen teljes gázadás érvényteleníti ezt a funkciót

ŠKODA FABIA COMBI Kényelem

Eső- és fényérzékelő asszisztens

A még kényelmesebb és biztonságosabb autózásért a lámpák és az ablaktörlők be- és kikapcsolását mostantól az eső- és fényérzékelő asszisztensekre bízhatja.

 

ŠKODA FABIA COMBI Kényelem

KESSY/Easy Start

A Fabia ellátható a KESSY kulcs nélküli ajtónyitó és indítórendszerrel, vagy az egyszerűbb, Easy Start nevű rendszerrel. A motor kulcs nélküli indítására és leállítására a kormányoszlopon elhelyezett kapcsológomb szolgál.

ŠKODA FABIA COMBI Kényelem

Climatronic klímaberendezés

Az automata klíma nemcsak a forró nyári hónapokban tesz jó szolgálatot, hanem egész évben biztosítja a kellemes beltéri klímát. A páratartalom-érzékelőnek köszönhetően a szélvédő párásodását is megszünteti.

 

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra