Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA FABIA COMBI Simply Clever

Csomagtér

A csomagtartó paraméterei egyszerűen lenyűgözők: az ötajtós változat csomagtartója felhajtott hátsó üléseknél 330 liter, lehajtott ülésekkel 1150 liter, míg a Combinál ugyanez 530/1395 liter. A különböző méretű hálókkal rendet tarthat a csomagtartóban és meggátolható a csomagok elcsúszása.

ŠKODA FABIA COMBI Simply Clever

Tárolók az első ajtókban

Az első ajtókban található egy tágas tároló 1,5 literes palackokhoz. Ide tehető a kiszedhető hulladékgyűjtő is.

ŠKODA FABIA COMBI Simply Clever

A láthatósági mellény tárolóhelye

Az ilyen mellények az első ajtó tárolórekeszeiben tarthatók, és így mindig karnyújtásnyira vannak.

ŠKODA FABIA COMBI Simply Clever

Jégkaparó

Egy remek, fagy esetén nagyon praktikus Simply Clever\ megoldás. Mostantól nem kell a járműben a jégkaparó után kutatni. A tanksapka fedelében mindig megtalálható, amikor szükség van rá.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra