Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA FABIA COMBI Dizájn

Funkcionális mégis elegáns

A FABIA Combi a bizonyíték a forma és a funkció tökéletes harmóniájára. A letisztult vonalak hatalmas teret foglalnak magukba. Bármely szögből nézzük az autót, arányai lenyűgözőek. Amint azt a funkcionális, mégis elegáns tetőlécek is jelzik, a FABIA Combi kiváló példa a dinamikus formatervezés és a használhatóság sikeres párosítására.

 

ŠKODA FABIA COMBI Dizájn

Fény-árnyék játék

A hátsó rész éles vonalai és lendületes ívei vonzó fény-árnyék játékot kreálnak. A ŠKODA összetéveszthetetlen formanyelve jelenik meg a rendszámtábla számára kialakított, kristályszerűen megtört felületen.

ŠKODA FABIA COMBI Dizájn

Épp olyan szép, mint amilyen dinamikus

Az ajtók alsó részén végighúzódó, feltűnő törésvonalnak köszönhetően a fények és az árnyékok játéka oldalt is tovább folytatódik.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra