Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

A FIVOSZ hajtóereje a ŠKODA

 

Sokan nem tudják, de a ŠKODA márkát is fiatal vállalkozók alapították. A világ harmadik legrégebbi autógyártójának története 1895-ben vette kezdetét, amikor a 26 éves Václav Klement könyvkereskedő és Václav Laurin mérnök kerékpárok gyártásába fogott bele. Az évek során a cég többször átalakult és kibővült és a századforduló után kizárólag autógyártással foglalkozott. Ma már a világ több, mint 100 országában van jelen a ŠKODA és a világ egyik legnagyobb autóipari vállalatává vált.

 

A modellpalettát jelenleg 6 modell és annak változatai alkotják. A kisautó kategóriában az immáron nagy múlttal rendelkező FABIA modellel képviseltetjük magunkat, amely Combi kivitelben is elérhető. A Fabiát követi méretben a RAPID és a RAPID SPACEBACK modell. Márkánk legnépszerűbb modellje az OCTAVIA, amely többek között a sportos RS, a terepes SCOUT és az elegáns Laurin&Klement kivitelekben is elérhető.  A márka zászlóshajója a SUPERB modell, a SUV palettát pedig a KAROQ és a KODIAQ modellek alkotják. 

FABIA és FABIA COMBI

 Akár 16% kedvezménnyel

RAPID és RAPID SPACEBACK

 Akár 16% kedvezménnyel

OCTAVIA és OCTAVIA COMBI

 Akár 20% kedvezménnyel

OCTAVIA RS és COMBI RS

Akár 20% kedvezménnyel

SUPERB és SUPERB Combi

 Akár 22% kedvezménnyel

KAROQ

 Akár 14% kedvezménnyel

KODIAQ

 Akár 14% kedvezménnyel

A FIVOSZ tagjai számára - legyen akár egyéni vagy társas vállalkozó - az elérhető legmagasabb flottakedvezményt biztosítjuk. Továbbá minden FIVOSZ tag részére, aki egy új ŠKODA modell mellett teszi le a voksát, biztosítunk egy vezetéstechnikai tréninget Európa egyik legfejlettebb és legmodernebb vezetéstechnikai központjában, a zsámbéki Driving Camp-en.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kattintson az alábbi gombra és adja meg elérhetőségeit, hogy kollégánk minél előbb felvehesse Önnel a kapcsolatos. A személyes tanácsadás mellett pedig egy tesztvezetésen is próbára teheti autóinkat!

 

A képek illusztrációk. A feltüntetett kedvezmények tájékoztató jellegűek, magánszemélyekre nem vonatkoznak és akciós modellekhez nem vehetők igénybe. Pontos ajánlatért és a további részletekért forduljon a ŠKODA márkakereskedésekhez!