Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

A vonzó és fiatalos 4x4 kínálat ŠKODA összkerékhajtású modellek

OCTAVIA 4x4

Az OCTAVIA legújabb generációja optimális menettulajdonságokkal fogja Önt magával ragadni. Mindezt a legkorszerűbb technológia felhasználása teszi lehetővé, amely a legújabb generációjú elektronikusan szabályozott lamellás tengelykapcsolót és erőteljes motorokat, valamint innovatív futóműtechnológiát kombinál.

Az OCTAVIA COMBI 4x4 összkerékhajtása gondoskodik arról, hogy Ön rossz időjárás vagy kedvezőtlen útviszonyok esetén is biztonságosan kölekedjen. Az OCTAVIA Combi 4x4 három erőteljes motorral rendelhető: két 2.0 TDI dízelmotor, 150 LE-vel vagy 184 LE-vel és DSG váltóval, valamint egy 1.8 TSI benzinmotor 180 LE-vel (DSG sebességváltóval is rendelhető).

Emellett rengeteg helyet, számos Simply Clever megoldást és magasfokú funkcionalitást kínál.

SUPERB 4x4

A ŠKODA SUPERB 4x4 érezteti Önnel a plusz biztonságot, legyen szó sportosan vett kanyarokról vagy télies útviszonyokról. A legkorszerűbb összkerékhajtás-technológia négy motorhoz rendelhető. A rendszer automatikusan, a vezetési körülményektől függően adja át a nyomatékot mind a négy keréknek.

A ŠKODA SUPERB és ŠKODA SUPERB COMBI emellett a ŠKODA hagyományos erényeivel is büszkélkedhet: sok hely, kimagasló funkcionalitás, magasfokú kényelem, kiváló biztonság, legjobb ár/érték arány és szuverén elegancia. Mindemellett a ŠKODA SUPERB olyan kényelmet nyújt, amely túlmutat a középkategória kínálatán.

KAROQ 4x4

A ŠKODA új SUV modelljének, a KAROQ-nak dinamikus dizájnját számos kristályelem határozza meg. Egy vérbeli ŠKODA lévén, a ŠKODA KAROQ-ot is kimagasló tágasság jellemzi, akár a beltérről, akár a csomagtérről legyen is szó. Ezen kívül számos új asszisztens rendszer, LED fényszórók és a márka életében először, digitális műszerfal érkezik a modellhez. A KAROQ modell 2.0 TDI 150LE motorjához - manuális és automata DSG váltó esetén is - érhető el a 4x4 meghajtás.

KODIAQ 4x4

Meredek hegyek, mély völgyek, kavics, sár vagy kátyú? A 4x4-hajtással felszerelt KODIAQ semmilyen kihívástól nem riad meg. A terep szakértője minden utazásnál el fogja Önt ragadtatni óriási potenciáljával első osztályú menettulajdonságaival: a tökéletes kísérő a kalandos utakra.

Az összkerékhajtásról az elektronikus szabályozású lamellás tengelykapcsoló gondoskodik. Az erőelosztást a hátsó tengelyhez a rendszer automatikusan végzi, így normál útviszonyok mellett az elsőkerékhajtás összes előnye érvényesül, míg a nehezebb tereppel az összkerékhajtás birkózik meg.