Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Teret ad a stílusnak.

SUPERB COMBI

5 érv a ŠKODA SUPERB Combi mellett

Dizájn

Kimondottan dinamikus dizájn jellemzi a kategória legtágasabb utasterét, az eredmény valóban vonzza a tekintetet: letisztult vonalak és harmonikus arányok, mégpedig olyan egyéni és érzelmekben gazdag formában, mint eddig soha.

5 érv a ŠKODA SUPERB Combi mellett

Kényelem

Felszereltségek sokaságának köszönhetően Ön a SUPERB COMBI fedélzetén is a legmagasabb fokú kényelmet élvezheti, a hosszabb utazások alkalmával is pihentető környezetben és színvonalas szórakoztatás mellett.

5 érv a ŠKODA SUPERB Combi mellett

Laurin & Klement

A Laurin&Klement felszereltségi szint a csúcsminőség és a csúcstechnológia tökéletes kombinációja. A szépség, eredetiség, biztonság és maximális kényelem megtestesülése. Ennek csak egyik példája az adaptív lengéscsillapítás-szabályzás, amely az autó futóművét az útfelület állapotához és a vezetési stílushoz igazítja a lehető legjobb utazási élmény érdekében.

5 érv a ŠKODA SUPERB Combi mellett

Biztonság

A SUPERB COMBI volánja mögött Ön semmit sem bíz a véletlenre. Olyan veszélyhelyzetekben, amelyeket a vezető aktívan nem tud befolyásolni, az autó passzív biztonsági rendszerei lépnek működésbe.

5 érv a ŠKODA SUPERB Combi mellett

Keréktárcsák

A keréktárcsák kínálata - Áttekintés

TECHNOLÓGIA

DSG

A motorváltozat függvényében autóját akár hat- vagy hétfokozatú automata DSG váltóval is rendelheti. Mi tökéletes párosításként a hatfokozatú DSG váltót és az összkerékhajtás kombinációját ajánljuk.

Adaptív lengéscsillapítás

Élje meg autója nagy teljesítményét teljes kényelemben és biztonságban. Az adaptív lengéscsillapítás szabályozás (Dynamic Chassis Control; DCC) folyamatosan elemzi és reagál a különböző közlekedési helyzetekre (fékezés, gyorsítás, kanyarodás), s ennek megfelelően módosítja a csillapítási és kormányzási karakterisztikát. Az infotainment menürendszer segítségével egyéni igényeinek megfelelően négy üzemmód közül választhat: Normal, Comfort, Eco vagy Sport (opcionális).

Elektronikus gyerekzár

A hátsó ablakok és ajtók nyitását megakadályozó elektromos biztonsági zár gondoskodik a gyermekek utazás közbeni biztonságáról. A vezérlés a vezetőoldali ajtóban található.

Tolatókamera

Könnyebben parkolhat, ha járművét tolatókamerával is felszerelteti. Az ötödik ajtó markolatába épített kamera a jármű mögötti terület képét közvetíti, és a jármű szélessége alapján még az autó mozgásának várható pályagörbéjét is kijelzi a képernyőn.

Asszisztens rendszerek

Connectivity

További információ a ŠKODA Connect, a SmartLink és a SmartGate rendszerekről

Komfort

virtuális pedál

Hogyan nyithatja ki az csomagtérajtót, ha tele a keze? Csak húzza el a lábát alatta, és az automatikusan kinyílik. A virtuális pedál érintés nélküli nyitást tesz lehetővé. Csak a motoros csomagtérajtóval és a KESSY kulcs nélküli ajtónyitó és indítórendszerrel együtt érhető el.

Komfort

Csomagtér

A csomagtér paraméterei egyedülállóak. A Combi 660 liternyi helyet kínál, ami 1950 literesre bővíthető a hátsó ülések támláinak előredöntésével. Minden autóban olyan csomagrögzítő pontok találhatóak, amelyek a rögzítőhálóval tökéletesen stabilizálják a csomagot.

Komfort

Vezeték nélküli töltés

Ez a praktikus telefonrekesz, amely a sebességváltó előtt található, felerősített jelet hoz létre az Ön mobileszköze számára. Ugyanakkor vezeték nélkül tölti fel a telefont vezetés közben.

Komfort

Memória- és masszázsfunkció

Az elektromosan állítható vezetőülés memóriájában három különböző üléspozíció és külső visszapillantó tükör beállítás tárolható el. A vezetőülés ezenkívül masszázsfunkcióval is felszerelhető. Ehhez a kimagasló kényelemszinthez egyben szellőztetett és perforált bőrkárpittal bevont első ülések is tartoznak.

Felszereltség

Főbb szériafelszereltség az Active-hoz képest:

 • Könnyűfém keréktárcsák 16"
 • Parkolóradar hátul
 • Klímaberendezés "Climatronic"
 • Fűthető első ülések
 • Tempomat
 • LED Kanyarkövető ködfényszórók
 • Hálórendszer a csomagtérben
 • Szövet szőnyegek
stb.
Az összes felszereltség mutatása
Főbb szériafelszereltség Ambition-höz képest:

 • Könnyűfém keréktárcsák 17"
 • Fűthető első és hátsó ülések
 • LED Mátrix fényszórók
 • Elektromosan állítható első ülések
 • Elektromosan nyitható/zárható csomagtérajtó
stb.


Az összes felszereltség mutatása
Főbb szériafelszereltség az Ambition-höz képest:

 • Könnyűfém keréktárcsák 18"
 • LED Mátrix fényszóró
 • Elektromosan nyitható/zárható csomagtérajtó
 • Sportülések elől, elektromosan állítható vezetőülés
 • Sport lengéscsillapítás
 • KESSY - Keyless Access
 • Alcantara üléshuzat
 • LED világítás az utastérben
 • SunSet árnyékolás
stb.
Az összes felszereltség mutatása
Főbb szériafelszereltség a Style-hoz képest:

 • Könnyűfém keréktárcsák 18"
 • Klímaberendezés "Climatronic" (3-zónás)
 • LED hangulatvilágítás az utastérben
 • 12 hangszórós "Canton" Sound System
 • Bőr üléshuzat
 • Adaptív lengéscsillapítás szabályozás (DCC)
 • SunSet árnyékolás
stb.
Az összes felszereltség mutatása
Felszereltség összehasonlítás

Galéria

Teret ad a stílusnak.

Teret ad a stílusnak.

Teret ad a stílusnak.

Teret ad a stílusnak.

Teret ad a stílusnak.

Teret ad a stílusnak.

Teret ad a stílusnak.

A ŠKODA SUPERB modelelk kombinált átlagfogyasztása: 3,9-6,9/100 km, CO2-kibocsátás: 103-156 g/km.g/km.

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Aktuális SUPERB COMBI hírek

Számos újítást hoz a 2021-es modellév a ŠKODA modellpalettáján

2020-07-01

Új kormánykerekek, még gazdaságosabb motorok és további vezetői segédrendszerek: immár a 2021-es modellévbe lép a nyáron a ŠKODA, számos újdonságot tartogatva modellpalettáján. A ŠKODA OCTAVIA sorozatból már ismert, új kezelőgombokkal és görgetőkerekekkel kialakított, új két- vagy háromküllős kormánykerekek most a ŠKODA minden további modellcsaládjában megjelennek, a FABIA és a SUPERB közötti modellsorozatok belsőégésű erőforrásai pedig az év végére már az Euro 6d kipufogógáz-szabványra állnak át, miközben néhány aggregát teljesítménye is nő. A SUPERB, a KODIAQ és a KAROQ kínálatában további vezetői segédrendszerek jelennek meg, míg a SCALA és KAMIQ kompaktmodelleket igényes részletmegoldások finomítják tovább.

Mindenfajta terepre és igényekre – Összkerékhajtású modellek széles palettáját kínálja a ŠKODA

2020-04-14

Immár az OCTAVIA COMBI 4×4 1999-es bemutatása óta szerepelnek korszerű összkerékhajtási rendszerek a ŠKODA kínálatában, amelyek azóta is komoly rajongói tábornak örvendenek. A 4×4-technika elektronikus szabályzású, többlamellás tengelykapcsolóra épülő, jelenlegi, már ötödik generációjának üzeme teljesen automatikus, nagy hatásfokú és kimondottan üzemanyag-takarékos, s konstrukciójából adódóan elsősorban nedves vagy hóval borított utakon érzékelhetők előnyei. A forgatónyomaték első és a hátsó tengely közötti, változó elosztása minden évszakban és terepen fokozza a biztonságot és a menetdinamikai képességeket.