Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ENYAQ iV

Elektromos. SUV.

  

ŠKODA ENYAQ iV.

Az új ŠKODA ENYAQ iV az első olyan modellünk, amelyet az alapoktól elektromos autónak terveztünk. Csakis így tudtuk elérni a kitűzött célt: egy olyan teljesen elektromos SUV modellt, amely a mai csúcstechnológiát nyújtja számodra, megalkuvás nélkül. Ezért lehet a ŠKODA ENYAQ iV már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző.

ENYAQ iV

A környezetvédelem lehet élvezetes. És szép is.

Az új ENYAQ iV már az orr-részével magával ragad. Az új Crystal Face, amely számos kristályhatású elemből áll, és sötétben 130 LED világítja meg, soha nem látott egyediséget kölcsönöz neki. A dinamikus karosszéria, és a 18 vagy 21 colos kerekek már álló helyzetben is azt üzenik: nem mindennapi élmény vár rád vezetés közben.

Soha nem volt még ennyire élvezetes takarékoskodni.

Elektromos autót használni sok előnnyel jár. Csendesebb, nem szennyezed vele a közvetlen környezetedet, és igen: spórolhatsz is vele. Hiszen számos helyen ingyenesen parkolhatsz, adókedvezmények járnak utána, és az üzemeltetési költségek is kedvezőbbek a hagyományos társaihoz képest. Mindezt úgy, hogy az ENYAQ iV vezetése minden percben mosolyt csal az arcodra.

Egy ŠKODA, ami ismét hátul hajt. Vagy mind a négy keréken.

A hátsókerék-meghajtás visszatér a ŠKODA-hoz, minden előnyével együtt. Jobb tapadás elinduláskor, és sokkal kisebb fordulási kör. Ezek azonnal feltűnnek az első kormánymozdulat után. A hátsó tengelyre szerelt elektromos motor kiegészülhet egy másikkal, melyet az első tengelyre szerelünk. Így lesz az ENYAQ iV valódi összkerékhajtású SUV.

Nem csak a hajtása környezetbarát.

A vadonatúj ENYAQ iV nem csak a kibocsátásmentes működésével, hanem a belső tér környezetbarát anyaghasználatával is figyel a természetre. A konyakszínű ülések például újrahasznosított bőrből készülnek, a festésükhöz pedig olyan olívalevelek kivonatát használják, melyeknek egyéb felhasználási lehetősége egyébként nem lenne. A Lodge Design Concept üléseinek 40%-a fenntartható állattartásból származó gyapjú, a fennmaradó 60% pedig olyan poliészter, amely újrahasznosított műanyag palackokból készül.

Te milyen nappalit választanál?

 

 Az ENYAQ iV letisztult és tágas belső tére egy teljesen új tervezési koncepcióra építve öt életmód-ihletésű, kiegyensúlyozott és részleteiben harmonikus belső tér változatot kínál a hagyományos felszereltségi szintek helyett.

Ezek az úgynevezett Design Selection csomagok, úgy mint Studio, Loft, Lodge, Lounge, Suite és EcoSuite 

Studio design nappali
Studio design ENYAQ beltér
Loft design nappali
Loft design ENYAQ beltér
Lodge design nappali
Lodge design ENYAQ beltér
Lounge design nappali
Lounge design ENYAQ beltér
Suite design nappali
Suite design ENYAQ beltér
Ecosuite design nappali
Ecosuite design ENYAQ beltér

Melyik akkumulátorral rendelkező változat illik a legjobban hozzád?

Mivel az ENYAQ iV kezdetektől fogva elektromos modellnek készült, így az akkumulátorcellák a legoptimálisabb helyre, a padlóba kerültek. Ezért olyan élvezetes vezetni az ENYAQ iV-t még kanyargós úton is, és így tudtuk a maximális méretű teret kialakítani neked az utastérben.

Három féle akkumulátor áll rendelkezésedre: 55, 62 és 82 kWh-s kapacitással. Ezekből ered a különböző változatoknak a jelölése is: 50, 60 és 80. És ez határozza meg a különböző ENYAQ iV modellek erejét és hatótávolságát is.

Hogy hozzád melyik illik az függ utazási szokásaidtól, és persze vérmérsékletedtől is.  Az ENYAQ iV 11 kW töltési teljesítményig váltakozó áramú (AC) vagy 125 kW töltési teljesítményig egyenáramú (DC) forrásokból tölthető.

 

ELEKTROMOS KISOKOS 

Az elektromos modellek nem csupán technikájukban különböznek a hagyományos társaiktól, de abban is, ahogyan a jellemzőikről beszélünk. Íme néhány fogalom, segítségképpen: 

AC - váltakozó áram. Az elektromos autókat kétféle módon tölthetjük. Ha váltakozó árammal - például az otthoni konnektoron keresztül - akkor a töltési idő hosszabb lesz. 

DC - egyenáram. Az elektromos autók motorjai általában egyenárammal működnek, és az akkumulátorban is így tárolódik az elektromos energia. Ha gyorsan akarjuk feltölteni akkumulátorunkat, akkor ilyen, utcai egyenáramú gyorstöltőt keressünk.

Kapacitás - ez az érték az autónkba szerelt akkumulátor energiatárolási képességét mutatja meg, ami szoros összefüggésben áll a hatótávolsággal. Tehát minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál nagyobb az autóval megtehető távolság. 

Maximális töltési kapacitás - azt mutatja meg, hogy mi az a maximális töltési teljesítmény, amivel autónk tölteni képes.

A ŠKODA ENYAQ modell jelenleg nem előjegyezhető.

Az ENYAQ modell előjegyzési lehetősége megszűnt ugyanakkor a modell értékesítése, így a konfigurátorban való elérhetősége év végén megkezdődik.

Addig is iratkozz fel ENYAQ hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Meglévő előjegyzés lemondása

A meglévő ENYAQ előjegyzés lemondásának lépései:

  1. Lépj be a CarLOG fiókodba: https://carlog.com/hu/poa/index
  2. Kattints a "Saját garázs" menüsoron az "Előjegyzések és megrendelések" pontra!
  3. Itt a "Törlés" gombbal törölheted az előjegyzésedet.
  4. A sikeres előjegyzés törlésről kapsz egy visszaigazoló e-mailt.
  5. Ezután 3 banki munkanapon belül visszautaljuk a teljes előjegyzési díjat ugyanarra a kártyaszámra, ahonnan az eredeti befizetés érkezett.

Ha nem férsz hozzá CarLOG fiókodhoz, akkor az "Elfelejtette a jelszót?" linken tudsz új jelszót kérni.

Amennyiben nem rendelkezel CarLOG fiókkal, úgy kérünk, hogy az alábbi linken elérhető ÁSZF-ünk utolsó oldalán levő elállási nyilatkozatot kitöltve és aláírva küldd el az eszrevetel(kwfat)porschehungaria(kwfdot)hu címünkre!

 

ŠKODA ENYAQ iV előjegyzés Általános Szerződési Feltételei

Általános Szerződési Feltételek a Porsche Hungaria Kft. "ŠKODA ENYAQ iV előjegyzés" online platformjához
Érvényes: 2020. szeptember 9. napjától

Letöltés