Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Weiter
k

ŠKODA. Elég a klisékből!

 

Mi a Škodánál úgy gondoljuk, hogy egy autómárka nem attól lesz szerethető, hogy mit állít magáról, hanem attól, hogy mit ad az embereknek.

Filozófiánk, a Simply Clever nem csak az okos és praktikus megoldásokat jelenti - habár ezekből is van bőven -, hanem azt, hogy a sofőrt és az utasokat helyezzük a középpontba. Ez logikus, hiszen nélkülük autókra sem lenne szükség.

Autóinkat kívül-belül a letisztultság jellemzi. Természetesen fontos a dizájn, de soha nem hagyjuk, hogy ez a praktikum vagy a kényelem rovására menjen. Tőlünk senki ne várjon felfelé nyíló ajtókat vagy űrhajószerű műszerfalat.

Ugyanilyen következetesek vagyunk, ha a támogatásokról beszélünk. Míg mások igyekeznek az éppen felkapott sportágakat szponzorálni, majd gyorsan váltani, ha azok már nem annyira érdekesek, mi már rekorderként több mint 25 éve támogatjuk a felnőtt jégkorongsportot és immáron a Gyerehokizni toborzó- és utánpótlás programot is. A kerékpározás pedig még ennél is régebb óta a szívügyünk, hiszen alapítóink is Slavia kerékpárok gyártásával kezdték 1895-ben. Ez olyannyira fontos nekünk, hogy a jelenleg is szerepelnek biciklik a kínálatunkban, illetve elindítottuk kerékpáros online magazinunkat, a We Love Cycling-ot.

Nekünk nincs titkolnivalónk, nem akarunk másnak tűnni, mint amilyenek vagyunk. Nincs szükségünk üres ígéretekre és nagy szavakra. Elég a tudat, hogy azok, akik már egyszer minket választottak, nagyon nagy valószínűséggel hűségesek maradnak a ŠKODA márkához. Ez nem lehet véletlen.

Ha Ön sem a körítésért jött ide, hanem az autók érdeklik, akkor állítson össze egyet magának itt: