Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek
Weiter
k

Aktuális hírek

ŠKODAiV: innovatív, intelligens, inspiráló

2019-09-11

2019 jelzi a ŠKODA első lépéseit az elektromobilitás korszakában. A 124 éves történelme során az első elektromos járművekkel együtt - a teljesen elektromos CITIGOe iV és a SUPERB iV plug-in hibrid - a cseh autógyártó új almárkát mutat be: ŠKODA iV. Ennek az egyetlen ernyőnek a keretében a társaság az elektromos autók családjának fejlesztését végzi emocionális formatervezéssel, jövő orientált belső térrel és a legkorszerűbb technológiákkal és egy speciális ökoszisztéma létrehozását is magában foglalja a mobilitási megoldások számára. A következő öt évben a ŠKODA AUTO összesen két milliárd eurót fog befektetni az elektromos járművek és az új mobilitási szolgáltatások fejlesztésére. Ez a társaság eddigi legnagyobb befektetési programja.

ŠKODA SUPERB iV: az első ŠKODA plug-in hibrid

2019-09-11

A 2020 elején forgalmazásba kerülő SUPERB zászlóshajó az első sorozatgyártású ŠKODA modell, amely plug-in hibridként érhető el. A ŠKODA SUPERB iV hatékony benzinmotorral és villanymotorral rendelkezik, így lehetővé teszi a különösen környezetbarát mobilitást anélkül, hogy kompromisszumot kellene hozni az erő vagy éppen a hatótávolság tekintetében. A ŠKODASUPERB iV teljes hatótávolsága 850 km, és akár 56 km-t képes lefedni a WLTP-ciklusban tisztán elektromosan, emisszió kibocsátás nélkül. A kombinált CO2-kibocsátás kevesebb, mint 35 g / km. A SUPERB iV sorozatgyártása ebben az évben kezdődik a Kvasiny üzemben, és a modell piaci bevezetése 2020-ban lesz - Ambition és Style felszereltséggel, valamint SUPERB SPORTLINE és L & K modellként.