Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Egy robusztus autó

ŠKODA KODIAQ SCOUT

6 érv a ŠKODA KODIAQ SCOUT mellett

Tágas és elegáns

A KODIAQ SCOUT rendelkezik a kategória legnagyobb csomagterével és belső tere is hozza a Škodától már megszokott tágasságot.

6 érv a ŠKODA KODIAQ SCOUT mellett

Erőteljes és szép

A KODIAQ egy igazi robosztus SUV modell, amely a ŠKODA különleges kristálydizájnjának elemeit ugyanúgy magán hordozza, mint a többi modellünk a palettán.

6 érv a ŠKODA KODIAQ SCOUT mellett

Intelligens és progresszív

Az összkerék-meghajtású KODIAQ SCOUT kalandvágyó szellemmel és nagy lehetőségekkel rendelkezik. Nagyszerű kezelhetőségét minden utazás során értékelni fogja, de legjobban a terepen érzi majd jól magát. Magas hegyek, völgyek, kavics, sár, hó, gödrök? Nem probléma!

6 érv a ŠKODA KODIAQ SCOUT mellett

Biztonságos és megbízható

Olyan veszélyhelyzetekben, amelyeket a vezető aktívan nem tud befolyásolni, az autó passzív biztonsági rendszerei lépnek működésbe, köztük a légzsákokkal.

6 érv a ŠKODA KODIAQ SCOUT mellett

Kényelmes és funkcionális

Autózzon épp munkába, bevásárolni, az iskolához vagy egy nagy kalandtúrára, a KODIAQ SCOUT széleskörű kényelmi felszereltségével gondoskodik róla, hogy volánja mögött minden egyes út kellemes luxusutazássá váljon.

6 érv a ŠKODA KODIAQ SCOUT mellett

Simply Clever

A KODIAQ SCOUT- hasonlóan a többi ŠKODA modellhez - tele van olyan okos megoldásokkal, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Ilyen például a csomagtérajtó láblendítéssel való nyitása, vagy az ajtók élvédő eleme.

TECHNOLÓGIA

4x4

Az okos összkerék-meghajtás rendszer teljesen automatikusan működik. A vezérlőegység folyamatosan kiszámítja a két tengelyre eső forgatónyomaték optimális elosztását, hogy megelőzze a jármű feletti irányítás elvesztését.

OFF-ROAD ÜZEMMÓD

Az Off-Road gomb valamennyi asszisztens rendszert speciális terepbeállításra kapcsolja. Az üzemmód közben a gázpedál kevésbé érzékenyen reagál, az Auto Hold funkció kisegíti a modellt a kényes helyzetekből, a lejtmenet asszisztens pedig apró fékezésekkel állandó sebességet tart meredek lejtőkön történő ereszkedéskor.

SNOW ÜZEMMÓD

A havas útra tervezett üzemmód (Snow) a menetmód-választó rendszer egyik eleme. Ebben az üzemmódban az asszisztens rendszerek segítenek alacsony tapadású felületeken haladni. A kipörgésgátló (ASR) például a jobb tapadás érdekében csökkenti a kerekek kipörgését, a szervokormány pedig felkeményedik.

ADAPTÍV LENGÉSCSILLAPÍTÁS SZABÁLYZÁS

Az adaptív lengéscsillapítás szabályzás (DCC) a menetmód-választó rendszerrel együtt lehetővé teszi, hogy a saját preferenciáinak megfelelően állítsa be autója kezelhetőségét. Egyetlen gomb megnyomásával a KODIAQ SCOUT modellje egy kényelmes hintóból a kanyargós országutak mesterévé változik át.

Asszisztens rendszerek

ADAPTÍV TEMPOMAT

Az adaptív tempomat (ACC) biztonságos távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől a kiválasztott sebességen, a motor és a fékek irányításával szükség szerint automatikusan gyorsítja vagy lassítja a járművet. A rendszer a tempomatot kombinálja a radaros távolságtartó rendszerrel.

KÖZLEKEDÉSITÁBLA-FELISMERŐ ASSZISZTENS

A képfeldolgozó modul átfutja az ismert közlekedési táblák szkennelt képeit, majd az eredményeket összeveti a navigációs adatokkal. A rendszer feldolgozza a sebességkorlátozó jelzéseket, az előzni tilos táblákat és valamennyi kiegészítő instrukciót, valamint a kapcsolódó tiltásfeloldó jelzéseket.

 

 

KÖZLEKEDÉSI TORLÓDÁS ASSZISZTENS

Ez a rendszer további biztonságot és kényelmet nyújt a közlekedési dugókban és araszoló forgalomban. A közlekedési torlódás asszisztens az adaptív tempomattal és a sávtartó asszisztensrendszerrel áll összeköttetésben.

HOLTTÉR-FIGYELŐ RENDSZER

A holttér-figyelő rendszer a holttérben lévő járművek figyelésével segíti a vezetőt a biztonságos sávváltásban. A hátsó lökhárító alsó részében elhelyezett két radarérzékelő felügyeli a ŠKODA KODIAQ melletti és legfeljebb 20 méterrel mögötte lévő területet.

Connectivity

A KODIAQ SCOUT volánja mögött bármikor "elvonulhat a világtól" - mégis mindig és mindenütt jól informált maradhat. A folyamatos internetkapcsolatnak köszönhetően nem csupán szórakoztató és információs ajánlatok érhetők el útközben csupán egyetlen kattintással, hanem különleges asszisztensrendszerek is rendelkezésére állhatnak.

Felszereltség

Szériafelszereltségek:

  • Könnyűfém keréktárcsák (19”)
  • Ezüstszürke ablakkeret, külső tükrök és tetőléc
  • Parkolóradar elöl és hátul
  • Alcantara ülések
  • Alsó védőburkolat
  • Vezetői profilválasztás "Drive Set up", 4x4 Off-Road kapcsolóval
  • LED megvilágítás az utastérben
  • Alumínium pedálszett
  • SunSet árnyékolás
  • stb.

Az összes felszereltség mutatása

Galéria

ÚJ KODIAQ SCOUT

ÚJ KODIAQ SCOUT

ÚJ KODIAQ SCOUT

ÚJ KODIAQ SCOUT

ÚJ KODIAQ SCOUT

ÚJ KODIAQ SCOUT

ÚJ KODIAQ SCOUT

ÚJ KODIAQ SCOUT

ÚJ KODIAQ SCOUT

ÚJ KODIAQ SCOUT

Aktuális KODIAQ hírek

Ötletes csomagszállító megoldások utazáshoz és szabadidős programokhoz a ŠKODA kínálatából

2020-08-03

– Már gyárilag is bőséges hellyel szolgálnak a ŠKODA modelljei utasaik és csomagjaik számára, a KODIAQ, a SUPERB COMBI, az OCTAVIA COMBI vagy épp a SCALA például egyaránt piaci kategóriája legnagyobb csomagtartóját kínálja. Ám ha még ez sem bizonyulna elegendőnek, a ŠKODA választékában számos lehetőség sorakozik például kerékpárok és más sporteszközök, illetve terjedelmes tárgyak elhelyezésére. A ŠKODA Eredeti Tartozékokkal kényelmesen szállítható a további poggyász akár a tetőn, a hátsó kiegészítő csomagtartón vagy éppen az utánfutón.

Számos újítást hoz a 2021-es modellév a ŠKODA modellpalettáján

2020-07-01

Új kormánykerekek, még gazdaságosabb motorok és további vezetői segédrendszerek: immár a 2021-es modellévbe lép a nyáron a ŠKODA, számos újdonságot tartogatva modellpalettáján. A ŠKODA OCTAVIA sorozatból már ismert, új kezelőgombokkal és görgetőkerekekkel kialakított, új két- vagy háromküllős kormánykerekek most a ŠKODA minden további modellcsaládjában megjelennek, a FABIA és a SUPERB közötti modellsorozatok belsőégésű erőforrásai pedig az év végére már az Euro 6d kipufogógáz-szabványra állnak át, miközben néhány aggregát teljesítménye is nő. A SUPERB, a KODIAQ és a KAROQ kínálatában további vezetői segédrendszerek jelennek meg, míg a SCALA és KAMIQ kompaktmodelleket igényes részletmegoldások finomítják tovább.