Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA Connect

Weiter
k

ŠKODA Connect Portál

A ŠKODA Connect Portál segítségével könnyedén, az otthon kényelméből egy számítógépen keresztül kezelheti az ügyfélfiókját. Továbbá a ŠKODA Connect mobil applikáció is az Ön rendelkezésére áll, hogy okostelefonjáról is hozzáférhessen autójához. A szolgáltatások igénybevétele regisztrációhoz kötött és a ŠKODA Connect Portálon keresztül aktiválható. 

ŠKODA Connect csomag

Infotainment Online

Az infotainment rendszer csatlakoztatása az internetre megnyitja előttünk az online szolgáltatások világát, ideértve az online közlekedési információkat vagy az útvonal importálást. 

Care Connect

A Care Connect csomag két szolgáltatási kört tartalmaz: a Proaktív szervizt, amely összeköt a márkakereskedéseddel, és a Távoli hozzáférést, amelynek segítségével akkor is hozzáférhetünk autónkhoz, ha éppen nem ülünk benne. 

Vészhívó rendszer

Baleset esetén automatikus összeköttetést biztosít az illetékes hatósági szervekkel.

ŠKODA Connect Alkalmazás letöltése

Google Play

Kattintson az alábbi linkre az alkalmazás letöltéséhet.

App Store

Kattintson az alábbi linkre az alkalmazás letöltéséhet.