Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA SUPERB Combi Kényelem

Integrált kesztyű

Nem csupán az ülés fűtésére kínálkozik lehetőség, hanem a kormánykerékére is. Az infotainment-rendszeren keresztül kezelhető kormánykerékfűtés a hideg napokon is melegen tartja a kezeit.

ŠKODA SUPERB Combi Komfort

Adaptív lengéscsillapítás

Az adaptív lengéscsillapítás szabályozás (DCC) folyamatosan elemzi és reagál a különböző közlekedési helyzetekre (fékezés, gyorsítás, kanyarodás), s ennek megfelelően módosítja a csillapítási és kormányzási karakterisztikát.

 


 

ŠKODA SUPERB Combi Kényelem

Személyre szabható

A vezető eltárolhatja személyes beállításait, például az adott menetprogramot, az elektromos állítású ülés pozícióját, a Climatronic klímaberendezés, a különböző vezetői segédrendszerek és az infotainment-berendezés beállításait.

ŠKODA SUPERB Combi Kényelem

Új klímaberendezés

A Climatronic klímaberendezés mindenkor optimális hőmérsékletet biztosít az utastérben. A vezető, az első utas és a hátul helyet foglalók egyaránt külön zóna szerint állíthatják a hőmérsékletet, így az egész család kellemes közérzettel autózhat.

ŠKODA SUPERB Combi Kényelem

Nincs szabad keze, hogy kinyissa a csomagtérajtót?

Mozgassa röviden lábát a hátsó lökhárító alatt és a csomagtérajtó "varázsütésre" nyílik, illetve zárul.

ŠKODA SUPERB Combi Kényelem

Hangulatvilágítás

Ön választ - a SUPERB kellemesen lágy fényű LED utastérvilágításának tíz különböző színárnyalatával minden út még kellemesebbé tehető.

ŠKODA SUPERB Combi Kényelem

Nem kell újra beállítania!

Az elektromos állítású vezetőülés memóriafunkciója az ülés és a külső visszapillantó tükrök akár három különböző pozícióját is tárolhatja.

ŠKODA SUPERB Combi Komfort

Lenyűgöző méretek

Igazán mély benyomást keltőek a csomagtér méretei. A Combi 660 literes, illetve a hátsó üléstámla lehajtását követően már 1950 literes csomagteret kínál. A Combi rejtett rakodórekesz alatti praktikus mélyedés a kisebb tárgyak számára kínál biztos tárolóhelyet.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra