Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA SUPERB Biztonsági asszisztens rendszerek

Sávtartó asszisztens

A sávtartó asszisztens a sáv nem szándékos elhagyására figyelmeztet, és aktív kormányzási beavatkozással segít megelőzni a sáv nem kívánt elhagyását. A rendszer 65 km/h felett és felismerhető útburkolati jelek esetén aktív.

ŠKODA SUPERB Biztonsági asszisztens rendszerek

Közlekedési torlódás asszisztens

A közlekedési torlódás asszisztens egy kényelmi funkció, aminek célja, hogy megkönnyítse a vezetést forgalmi dugókban a DSG váltóval felszerelt járműveknél. A motor, a fékek és a kormányzás szabályozásával gyorsít, fékez és fordul, lemásolva a környező járművek mozgását. (60 km / órás sebességig).

ŠKODA SUPERB Biztonsági asszisztens rendszerek

Front assist

A Front Assist biztonsági rendszer egy várható ütközés esetén figyelmeztet, s amennyiben az ütközés elkerülhetetlen, aktiválja a vészféket, hogy a baleset minél kisebb következményekkel járjon. 

ŠKODA SUPERB Biztonsági asszisztens rendszerek

Fáradtségérzékelő

A fáradtságérzékelő funkció a szervokormány érzékelőinek segítségével képes bármely sofőr fáradságát kimutatni. Ezekben az esetekben a Maxi-DOT kijelző figyelmezteti a vezetőt arra, hogy tartson egy kis szünetet.

ŠKODA SUPERB Biztonsági asszisztens rendszerek

Vészhelyzet-asszisztens

A vészhelyzet-asszisztens, amely akkor lép működésbe, ha az adaptív tempomat és a sávtartó asszisztens egyaránt aktív, csökkenti a baleset esélyét, ha a járművezető elveszti az eszméletét.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra