Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Nagyobb élmény. Mindennap.

OCTAVIA COMBI

6 érv a ŠKODA OCTAVIA COMBI mellett

Zene a szemnek

Egy ikon jobbá tétele nagy kihívás. A ŠKODA OCTAVIA COMBI-ban minden jó dolgot egyesítettünk, ami egy modern autóhoz szükséges, sőt még tovább javítottuk azokat. Az eredmény egy olyan autó, amelynek külleme éppoly briliáns, mint a menettulajdonságai. A dizájn módosítása kristálytiszta vonalakat tartalmaz, amelyek merész megjelenést kölcsönöznek az autónak.

6 érv a ŠKODA OCTAVIA COMBI mellett

Praktikusság

A csomagtér kapacitása az Octaviát kategóriája legelső helyére emeli. A hely a praktikusság fokozásával tovább növelhető. Ehhez számos Simply Clever funckiót és megoldást kínálunk, amelyet igényei szerint választhat ki.

6 érv a ŠKODA OCTAVIA COMBI mellett

Keréktárcsák

6 érv a ŠKODA OCTAVIA COMBI mellett

Technológia

Az OCTAVIA nagy újdonsága, melynek segítségével okostelefonunkat össze tudjuk kapcsolni az autónkkal. A ŠKODA Connect olyan funkciókat kínál, mint a Távoli elérés, a Proaktív szerviz és az Infotainment Online.

6 érv a ŠKODA OCTAVIA COMBI mellett

Üdvözöljük otthon.

Az OCTAVIA COMBI belső felszereltsége kényelmes és otthonos kialakítású, halvány, harmonikus utastér-világítással az autó belső oldala mentén.

6 érv a ŠKODA OCTAVIA COMBI mellett

Simply Clever

A vezetésnek élvezetesnek, nem pedig terhes kötelességnek kell lennie. Legyen az üzleti vagy magáncélú utazás, számos praktikus funkció és zseniális részlet teszi még kényelmesebbé.

Mi a megújult OCTAVIA titka?

Asszisztens rendszerek

SICHER unterwegs dank Assistenz-Systemen
Komfort asszisztens rendszerek

Connectivity

További információ a ŠKODA Connect rendszerről:

Komfort

fűthető kormány

A rádió, telefon és DSG váltó vezérlésére is használható multifunkciós bőr kormánykerék fűtési funkcióval is felszerelhető, amelyet az infotainment rendszeren keresztül vagy akár az ülésfűtés gombjának használatával is bekapcsolhat.

Komfort

JumboBox hátsó része

A Jumbo Box hátsó részén 230V-os csatlakozóaljzat és USB-aljzat található.

Komfort

Panorámatető

Engedjen be több fényt és friss levegőt! A Combi változat elektronikusan állítható, színezett üvegből készült panoráma napfényteteje révén az első ülések felett hatalmas tér nyílik meg.

Felszereltség

GALÉRIA

Dinamikusabb, jobb, szebb

Dinamikusabb, jobb, szebb

Dinamikusabb, jobb, szebb

Dinamikusabb, jobb, szebb

Dinamikusabb, jobb, szebb

Aktuális hírek

Nem található bejegyzés