Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Élmény mindennap

OCTAVIA

6 érv a ŠKODA OCTAVIA mellett

Az OCTAVIA minden részletében vegyül az időtlen szépség és a modern technológia, ami különösen figyelemre méltóvá teszi. Ezért ha a szívét már rabul ejtette, itt az ideje, hogy az elméjét is elkápráztassa.

6 érv a ŠKODA OCTAVIA mellett

Praktikusság

Az OCTAVIA rengeteg helyet kínál a csomagoknak nagy családok számára, függetlenül attól, melyik kivitelt választja

6 érv a ŠKODA OCTAVIA mellett

Keréktárcsák

6 érv a ŠKODA OCTAVIA mellett

Technológia

Az OCTAVIA nagy újdonsága, melynek segítségével okostelefonunkat össze tudjuk kapcsolni az autónkkal. A ŠKODA Connect olyan funkciókat kínál, mint a Távoli elérés, a Proaktív szerviz és az Infotainment Online.

6 érv a ŠKODA OCTAVIA mellett

Üdvözöljük otthon.

Az OCTAVIA belső felszereltsége kényelmes és otthonos kialakítású, halvány, harmonikus utastér-világítással az autó belső oldala mentén.

6 érv a ŠKODA OCTAVIA mellett

Simply Clever

A vezetésnek élvezetesnek, nem pedig terhes kötelességnek kell lennie. Legyen az üzleti vagy magáncélú utazás, számos praktikus funkció és zseniális részlet teszi még kényelmesebbé.

Mi a megújult OCTAVIA titka?

TECHNOLÓGIA

Columbus navigáció

A Columbus 3D navigációs rendszer kényelmes, 9,2" átmérőjű érintőképernyőn használható. Az eszköz számos funkciót kínál, beleértve a Bluetooth telefonkihangosítót, a SmartLink+ rendszert és WiFi-t. A beépített, gyors LTE internet-kompatibilitással rendelkező telefonmodul szintén elérhető. A tökéletes hangminőséget a négy első és négy hátsó hangszóró biztosítja.

Adaptív lengéscsillapítás

Élje meg autója nagy teljesítményét teljes kényelemben és biztonságban. Az adaptív lengéscsillapítás szabályozás (Dynamic Chassis Control; DCC) folyamatosan elemzi és reagál a különböző közlekedési helyzetekre (fékezés, gyorsítás, kanyarodás), s ennek megfelelően módosítja a csillapítási és kormányzási karakterisztikát. Az infotainment menürendszer segítségével egyéni igényeinek megfelelően négy üzemmód közül választhat: Normal, Comfort, Eco vagy Sport (opcionális).

Elektronikus gyerekzár

A hátsó ablakok és ajtók nyitását megakadályozó elektromos biztonsági zár gondoskodik a gyermekek utazás közbeni biztonságáról. A vezérlés a vezetőoldali ajtóban található.

Tolatókamera

Könnyebben parkolhat, ha járművét tolatókamerával is felszerelteti. Az ötödik ajtó markolatába épített kamera a jármű mögötti terület képét közvetíti, és a jármű szélessége alapján még az autó mozgásának várható pályagörbéjét is kijelzi a képernyőn.

Asszisztens rendszerek

Biztonsági asszisztens rendszerek
Komfort asszisztens rendszerek

Connectivity

További információ a ŠKODA Connect rendszerről:

Komfort

fűthető kormány

A rádió, telefon és DSG váltó vezérlésére is használható multifunkciós bőr kormánykerék fűtési funkcióval is felszerelhető, amelyet az infotainment rendszeren keresztül vagy akár az ülésfűtés gombjának használatával is bekapcsolhat.

Komfort

JumboBox hátsó része

A Jumbo Box hátsó részén 230V-os csatlakozóaljzat és USB-aljzat található.

Komfort

Panorámatető

A limuzin kivitel szabadságérzetet és nagyobb helyet kínál az elektronikusan állítható, színezett üvegű napfénytetőnek köszönhetően, amely kevesebb fényt és hőt enged be az autóba. Előretolhatja vagy hátrahúzhatja, így nyitott tér alakítható ki az első ülések felett!

GALÉRIA

ŠKODA Octavia

Elvarázsol. Napról napra.

Elvarázsol. Napról napra.

Elvarázsol. Napról napra.

Elvarázsol. Napról napra.

Elvarázsol. Napról napra.

Elvarázsol. Napról napra.

Elvarázsol. Napról napra.

Aktuális hírek

Nem található bejegyzés