Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA KODIAQ SPORTILNE Egyszerű parkolás

AREA VIEW

Pontosan tudni akarja, mi történik autója körül? Az Area View környezetfigyelő rendszer a fedélzeti monitoron megjeleníti a jármű környezetét, amelyet az autó elején, hátulján és a külső visszapillantó tükrökön elhelyezett széles látószögű kamerák különböző szögekből rögzítenek.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Egyszerű parkolás

VONTATMÁNY ASSZISZTENS

Új utánfutót vásárolna, de rémálom vele a tolatás? Az új vontatmány asszisztens átveszi az irányítást, ha utánfutóval lassan tolatni kezd. Önnek csupán azt kell megadnia, hogy hova tolasson be, valamint mikor kezdje és mikor fejezze be a manővert. Gyerekjáték.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Egyszerű parkolás

KIÁLLÁSI ASSZISZTENS

Parkolóhelyekről történő kiálláskor a kiállási asszisztens felismeri az oldalirányból közeledő járműveket. Hangjelzés figyelmeztet a közelgő ütközésre. A "kritikus oldal" felirat először sárgán, majd pirosan jelenik meg az infotainment kijelzőn. A fékek szükség esetén automatikusan működésbe lépnek.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra