Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

RAPID

MÁR CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

6 érv a ŠKODA RAPID mellett

Dizájn

Merész, gyönyörű, éles, dinamikus és minden részletében sokkal vonzóbb a saját kategóriájánál.

6 érv a ŠKODA RAPID mellett

Keréktárcsák

Figyelembe vesszük minden ügyfelünk egyéni igényeit és elvárásait és mindent megteszünk, hogy megfeleljünk azoknak. Ezért a legfontosabb szempontot - a jármű kinézetét - teljesen Önre és a fantáziájára bízzuk.

6 érv a ŠKODA RAPID mellett

Csomagtér

A csomagrögzítő elemekkel megelőzhető a poggyász nemkívánatos mozgása menet közben.

6 érv a ŠKODA RAPID mellett

Motorok

A meggyőző teljesítmény az, ha mindig rendelkezésre áll a szükséges erő. A különböző autóvezetők elvárásait erős és gazdaságos motorok széles választékával teljesítjük.

6 érv a ŠKODA RAPID mellett

Biztonság

Sosem lehetünk eléggé biztonságban. A Rapid ezért számos biztonsági és asszisztens rendszerrel növeli a menet közbeni magabiztosságot.

6 érv a ŠKODA RAPID mellett

Simply Clever

A Rapid belsejében kialakított számos apró, de figyelmes funkció még sokoldalúbbá teszi az autót, és izgalmasabbá teszi az utazást.

Technológia

Connectivity

Komfort

Kulcs nélküli indítás

A KESSY vagyis a kulcs nélküli ajtónyitó és indítórendszer segítségével kulcs nélkül is elindítható az autó, vagy leállítható a motor.

Amundsen navigáció

A 6,5" átmérőjű, érintőképernyős kijelzőről vezérelhető Amundsen navigációs rendszernek két SD-kártya-nyílása van, és rendelhető hozzá egy SD-kártyára telepített térképkészlet is.

Fáradtságérzékelő

Amennyiben olyan jellemzőket észlel, amelyek a vezető fáradtságára utalhatnak, pihenőt javasol a vezetőnek

.

Tolatókamera

Az ötödik ajtónyitóra szerelt kamera a jármű mögötti teret figyeli, és az autó szélessége alapján adja meg a parkolási íveket.

Felszereltség

Galéria

RAPID

RAPID

RAPID

RAPID

RAPID

RAPID