Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA SUPERB Simply Clever

Palacktartó

Az első ajtók térképzsebének tágas tartójában akár másfél literes palackot is szállíthat.

Easy open

Ezentúl ha egy hosszú utazás során megszomjazik, nem kell többé választania az ivás és biztonság között. A üvegtartó alján lévő gumi alap minden palackot a helyén tart, így azok könnyedén nyithatók és zárhatók egy kézzel is.

Tablettartó

A multimédia tartóval biztonságosan rögzítheti eszközét a hátsó kartámaszon vagy az első ülések háttámláján. A Columbus navigációs rendszer és az opcionális beépített LTE telefonmodul gyors internetkapcsolatot biztosít. Az autó emellett 230 voltos csatlakozóval és a hátsó utasok által elérhető második USB csatlakozóval is felszerelhető.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra