Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA SUPERB Simply Clever

Mechanikusan behajtható vonóhorog

A vonóhorog a csomagtérben található kar segítségével lehajtható. Ennek az innovációnak köszönhetően nem szükséges leszerelni a vonóhorgot használat után, s mégsem rontja autójának stílusos megjelenését.

ŠKODA SUPERB Simply Clever

LED lámpa

A csomagtartó bal oldalában praktikus kivehető, LED lámpa áll rendelkezésre, amely járó motor mellett automatikusan töltődik.

ŠKODA SUPERB Simply Clever

Így már biztosan nem fognak megázni

A két első ajtó rekeszeiben két eredeti SUPERB COMBI esernyő található, ami biztos, hogy sokszor meg fogja menteni az esőtől Önt és utasát. A rekeszeket úgy tervezték, hogy elvezessék a vizet és száraz marad az utastér.

   

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra