Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA SUPERB Komfort

Szellőztethető első ülések

Télen fűtött ülés? Frissen hűvösen szellőztetett hely a forró nyári napokon? Vagy talán mindkettő? Pontosan ezt választhatja.

ŠKODA SUPERB Simply Clever

Akár egy kézzel is

A tágas Jumbo Boksz az első könyöklő alatt található és ebben biztonságosan tárolhatja elektronikus eszközeit vagy akár hűtheti is a dobozt, hogy az útra csomagolt ételt frissen tartsa. A középkonzolon egy dupla italtartót is talál, amelyek közül a középsőn apró gumi korongok gondoskodnak arról, hogy egy kézzel ki tudjuk nyitni az üdítős palackot. 

ŠKODA SUPERB Simply Clever

Palacktartó

Az első ajtók térképzsebének tágas tartójában akár másfél literes palackot is szállíthat.

LED elemlámpa

Egy praktikus LED elemlámpa található a csomagtér bal oldalán, mely járó motor esetén automatikusan töltődik.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra