Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA SUPERB Simply Clever

Két esernyővel

A két első ajtó zseniális rekeszeiben két eredeti SUPERB esernyőt talál. A rekeszeket úgy tervezték, hogy a vizet elvezessék, így száraz marad az utastér.

 

 

 

ŠKODA SUPERB Simply Clever

Rejtett rakodórekesz

Nem minden rakomány ugyanakkora. A középső rakodópadló mozgatásával  könnyebbé válik a  nehezebb csomagok kezelése, sőt, megfelelő beállításával egyszerűen létrehozhatsz egy rejtett rekeszt, ahol nyugodtabban hagyhatod ott az értékeidet, amíg elmész az autó közeléből.

Behajtható vonóhorog

A vonóhorog a csomagtérben található kar segítségével oldható ki. Ennek az innovációnak köszönhetően nem szükséges leszerelni a vonóhorgot használat után, és mégsem rontja autójának stílusos megjelenését.

Jégkaparó

Azért, hogy a fagyos téli reggeleken ne kelljen hosszan keresgélnie, a jégkaparót megtalálja a modellek üzemanyagtöltő-nyílásának fedelében.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra