Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Fényszórók

A fényszórók legalább annyira inspirálhatnak, mint amennyi fényt szolgáltatnak. A cseh kristályüveggyártás hagyományaiból merítkező SUPERB fényszórók a legnagyszerűbb "szemek", amelyek valaha megvilágították az utakat.

Hátsó LED fényszórók

A két változatban elérhető integrált hátsó lámpatestek "inaktív" részében is találhatók kristályszerű elemek. A tolató és irányjelző fények, valamint a ködzárfény LED-es része "drágakövek" mögött rejtőzik, ezzel még különlegesebbé téve a világítási képet.

Hangulatvilágítás

Válassza ki a kedvenc színét, vagy válasszon a kedve szerint, akár minden nap más színt. A hangulatvilágítás tíz különböző színt kinál.

Lábtér megvilágítás

Élje át a tökéletes kényelmet a SUPERB páratlan lábtere jóvoltából. Dőljön hátra, állítsa be a belső világítást és élvezze utazása során a diszkrét hangulatvilágítást.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra