Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Elölnézet

A motorházfedél impozáns vonalainak kiegészítéseként szolgálnak a fényszórók profilos kontúrjai és a hasonlóan határozott ködfényszórók - dizájnjuk a cseh üvegművesség előtt tiszteleg.

Oldalnézet

A tökéletesen kiegyensúlyozott arányok, a nagy üvegfelületek és az autó oldalán továbbfutó fényszórók az autó profiljának különleges vizuális megjelenést és érzelmi vonzerőt kölcsönöznek.

Hátulnézet

A jármű hátulján a konvex és konkáv formák kölcsönhatása a felületi fények hatásos összjátékát eredményezi. A fényeknél maradva: a LED-technológia és a kristályszerű formák kombinációja a jellegzetes C alakú hátsó lámpatestekben tovább fokozza a lebegő elegancia érzetét.

Panoráma üvegtető

A SUPERB új távlatokat tár fel Ön előtt az elektromos panoráma-üvegtetővel, amely hatékonyan növeli a tágasság érzetét.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra